Galon gasa za 30 centi – Amazonova akcija izazvala KOLAPS, reagovala policija (FOTO/VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Galon gasa za 30 centi – Amazonova akcija izazvala KOLAPS, reagovala policija (FOTO/VIDEO)

  Može se reći da najnovija Amazonova marketinška kampanja za seriju Čudesna gospođa Maisel nije prošla baš onako kako je planirano, jer je čak policija Santa Monike morala da reaguje i nakratko zaustavi promociju od 30 centi po galonu za gas zbog ogromnog zastoja u saobraćaju koji su izazvali kupci.

  Promocija je ubrzo nastavljena s tim što Amazon sada sarađuje sa gradom na ograničavanju broja automobila koji mogu biti u redu da bi saobraćaj mogao da se odvija.

  Akcija deo „Maisel dana“

  Promocija apsurdno jeftinog gasa bila je deo „Maisel dana“, marketinške kampanje kompanije Amazon  čiji je cilj bio da istakne ovu seriju i njenih 20 nominacija za Emi uoči ceremonije dodele nagrada koja će se održati narednog meseca.

  Internet prodavac je u partnerstvu sa lokalnim preduzećima iz Santa Monike nakratko vratio cene nekih stvari i usluga, poput benzina, hotelskih soba, filmskih karata, kolača, na one iz 1959. godine – godine u koju je smeštena radnja Amazonove serije Čudesna gospođa Maisel.

  Za razliku od haosa koji je izazvao jeftin gas, na drugim akcijama poput promocije hot-dogova za 30 centi i karti za bioskop po ceni od 51 centa nije bilo problema.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE