Master class – TikTok like a PRO

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Master class – TikTok like a PRO

  Društvena mreža koja je u usponu, TikTok, polako, ali sigurno osvaja svet. U Srbiji se sve više koristi, a veliki broj kompanija i biznisa razmatra opciju otvaranja naloga.

  Međutim, niko nije siguran na koji način ova mreža funkcioniše, kako radi algoritam, kako skupiti pratioce i na koji način utiče na sam brend. Saznajte sve što vas zanima o fenomenu TikTok-a, učite na najboljim primerima i otkrijte trikove za virale na ovoj mreži! Novi Master Class agencije Represent Communications fokusiran je na biznis korisnike i one koji žele da nauče što više o TikTok-u.

  Održaće se 20. jula od 16 do 19.30h i 20. avgusta od 16 do 19.30h. Može biti u onlajn formatu i u tom slučaju može da se prijavi do 100 učesnika, a ukoliko je oflajn, grupu će zatvoriti nakon 15 prijavljenih.

  Na master class-u ćete učiti o TikToku, kako se koristi i na koji način funkcioniše, o mogućnostima TikTok-a, kako da sredite profil. Naučićete kako da pravite viralan sadržaj, al i sve o algoritmu TikTok-a. Naučićete zašto je važno da firma ima zvanični nalog, kao i na koji način TikTok pomaže biznisu bilo kog obima. Ukazaćemo na značaj influensera, kao i na koji načn oni rade. Naravno, sve to uz mnogo dobrih i konkretnih primera.

  Predavači su: Jelena Džodan, Corporate Image Officer, Represent System i Katarina Milanović, Content & video specialist, Represent Communications.

  Cena master classa je 35eur+PDV, a postoje posebne pogodnosti za prve dve prijave. Svi detalji na linku.

  Čitaocima BIZLife portala obezbeđen je popust od 10% uz kod BIZLife!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE