Generalni direktor Vip mobile Dejan Turk Menadžer godine - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Generalni direktor Vip mobile Dejan Turk Menadžer godine

Srpska asocijacija menadžera (SAM) tradicionalno već sedmu godinu za redom, dodelila je „Godišnje nagrade SAM-a“ najboljima u Srbiji. Dejan Turk, generalni direktor/CEO kompanija Vip mobile i A1 Slovenija dobitnik je prestižnog priznanja u kategoriji „Menadžer godine“.

U konkurenciji pet kandidata, za ovo priznanje nominovani su ljudi koji su prepoznati kao osobe od integriteta i ugleda, i koji su u 2018. godini ostvarili posebne poslovne rezultate.

„Poslovna organizacija će biti uspešna ako se kreira atmosfera u kojoj svaki član tima ima slobodu da iznese svoje najbolje ideje, pokaže svoj puni stručni kapacitet i iskaže svoje veštine i talenat. Dobar menadžer mora ličnim primerom da kreira model očekivanog ponašanja i podstiče atmosferu poverenja, slobode i zajedništva. To su vrednosti kojima se rukovodim privatno i u okviru kompanije koju vodim.’’ izjavio je Dejan Turk, generalni direktor/CEO kompanija Vip mobile i A1 Slovenija.

Dejan Turk je, inače, rukovodeći tadašnjim Si.mobilom (danas A1 Slovenija), proglašen za Menadžera godine 2009. od strane Slovenačke asocijacije menadžera tako da je verovatno jedini menadžer u regionu koji je osvojio ovo priznanje u dve zemlje.

Od dolaska Dejana Turka na čelo Vip-a 2014. godine, ovaj operater beleži održivi rast koji se ogleda u povećanju prihoda i konstantnom porastu broja korisnika i tržišnog učešća. Vip je predvodnik inovacija na tržištu Srbije i prepoznat je kao jedna od najaktivnijih kompanija u sferi društveno odgovornog poslovanja koja podržava mlade, ugrožene grupe stanovništva, sport i kulturu. Kao prva Family Friendly kompanija u Srbiji, Vip brojnim merama podržava zaposlene i roditelje da svoje  karijere usklade sa porodičnim životom.

Prestižna godišnja priznanja SAM dodeljuje menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za unapređenje poslovnog okruženja, afirmaciju i promociju menadžerske struke, za održivo etičko i društveno odgovorno poslovanje, razvoj liderstva među mladima, kao i za bolji život svih građana u celini.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: T. K.

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE