Ministar Đorđević na Aerodromu poručio: „Ovo je kompanija za primer“

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ministar Đorđević na Aerodromu poručio: „Ovo je kompanija za primer“

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević boravio je danas sa saradnicima u radnoj poseti Aerodromu Nikola Tesla Beograd.

  Delegaciju ministarstva dočekao je v.d. generalni direktor Aerodroma Nikola Tesla Beograd, Saša Vlaisavljević sa predstavnicima rukovodstva. Prilikom posete v.d. generalni direktor predstavio je dosadašnje rezultate i buduće planove, a delegacija je obišla najnovije infrastrukturne projekte na Aerodromu.

  Ministar Zoran Đorđević ovom prilikom izjavio je da mu je drago da je u prilici da poseti jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji. „Rezultati koje ostvaruje Aerodrom Nikola Tesla svakako treba da budu primer drugima i svaka kompanija koja ostvaruje ovakve rezultate uvek će imati podršku Ministarstva i Vlade Srbije.”

  V.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Beograd, Saša Vlaisavljević rekao je da AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd ove godine beleži rekordne rezultate u svim segmentima poslovanja. „Zahvaljujem ministru Đorđeviću na poseti, prepoznavanju rezultata rada rukovodstva i svih zaposlenih na Aerodromu i dosadašnjoj podršci. Drago mi je što će se dobra saradnja nastaviti jer, usled povećanja obima posla i unapređenja poslovanja, a imajući u vidu ekspanziju vazdušnog saobraćaja u Srbiji, postoji stalna potreba za dodatnim angažovanjem zaposlenih, kako bi se vazdušni saobraćaj odvijao bezbedno i obezbeđeno.“

  Na sastanku je zaključeno da će Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd nastaviti sinergijsko delovanje u cilju postizanja još boljih rezultata.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE