Ministar PONOSAN na PRAVA radnika

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ministar PONOSAN na PRAVA radnika

  Čestitajući radnicima i poslodavcima Međunarodni praznik rada, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je istakao da u Srbiji radnička prava nikada nisu bila na višem nivou.

  “Ponosan sam što mogu da kažem da smo zaštitili radnike i njihova prava, obezbedili povećanje plata i svakog dana osluškujemo njihove potrebe trudeći se da i u ovim teškim i izazovnim trenucima za našu zemlju pronađemo način da im izađemo u susret i njihov položaj podignemo na viši nivo”, kazao je Đorđević u saopštenju.

  On je istakao da je politika Vlade Srbije od 2014. godine, kojom se i danas vodi, “izgradnja moderne, jake i ekonomski jake države u kojoj njeni građani imaju obezbeđena sva prava, u skladu sa zakonom, kao i velike mogućnosti za napredak u svakom smislu”.

  Đorđević je naglasio i da će se Vlada Srbije trudite da vrati srpske državljane iz inostranstva, kao i da obezbedi posao, ukoliko to žele, onima koji su došli tokom epidemije korona virusa.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta/Milan Obradović

  What's your reaction?

  Komentari

  • Nada Novaković

   Ministar rada je ovih dana izjavljio da ne zna da u Srbiji postoji stranačko zapošljavanje i da država brine o svakom radniku. Podsetio je i da je ranije za 1. maj bio sa sindikatima i radnicima, te da država više štiti radnike od sindikata. Sad izjavi da su prava radnika na najvišem nivou! Ovo je čista uvreda za radnike Srbije. Prava radnika su na nivou 19. veka.Radnici su masovno bez posla i zarade i boluju i od virusa korone i siromaštva.Bedniji 1. maj radnicima nije stigao poslednjih 80 godina!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE