Mirjana Karanović za BIZLife: Mogu da budem šta god hoću

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mirjana Karanović za BIZLife: Mogu da budem šta god hoću

  Mirjanu Karanović prepoznajemo po ulogama različitog sentimenta. Ipak, svim njenim rolama, ma koliko da su drugačije, zajedničko je to da joj u svakoj od njih verujemo. Ona je i aktivistkinja poznata po čvrstim, pre svega, antiratnim stavovima i ubeđenjima. BIZLife vam pruža priliku da saznate i njeno mišljenje o uspehu i biznisu.

  “Ne postoji opšta definicija uspeha koja kao formula važi za svaku osobu, mislim da je to individualno, i u zavisnostii ko šta smatra uspehom. Ja sam uspela u onome što su bile moje strasti, moja želja i interesovanja, ono što sam ja postavila kao smisao mog postojanja. To je moj način da se izrazim, da postojim, da  se razvijam. Hoću da jednoga dana, kada budem veoma stara i kada se budem pripremala da napustim ovaj svet, da mogu da kažem – moj život je bio uspešan i zadovoljna sam.”

  Da li u ovom trenutku možete to da kažete, da li ste zadovoljni?

  “Da, u ovom trenutku mogu to da kažem. Prošlo je već dve trećine i mogu da kažem – zadovoljna sam svojim životom.

  Pomenuli ste da biznis nije za vas – da li postoji neka otpornost prema biznisu, ili možda mislite da niste rođeni za to, da niste taj tip ličnosti koja može da bude poslovan čovek?

  “Ja mogu da budem šta god hoću, ali mislim da bi mi to oduzelo dosta energije od onoga što ja stvarno želim da budem, čime želim da se bavim. Zašto bi se u opšte bavila time, učila ili pokušavala da shvatim pravila igre, ako već postoji prostor u kojem se dobro snalazim i koji još ima nepoznatih teritorija koje želim da osvojim?”

  Da li gluma može da bude biznis, da li možemo da je pod to podvedemo?

  “Možda za glumce koji se njome bave, kojima je to posao ona i jeste biznis. Ipak, sama za sebe gluma to nikako nije. Ona mora da ima autentičnu, individualnu vrednost.”

  Ako biste se u nekom paralelenom univerzumu bavili biznisom šta bi to bilo, koja vrsta posla?

  “Nikada nisam o tome razmišljala, ali mislim da bi se bavila nekom vrstom biznisa koja ima za cilj da zabavi ljude, da ih usreći, da ih uzbudi. Možda bi ih vodila na neka uzbudljiva putovanja , ekspedicije bavila bih se nečim što nije tradicionalno.”

  Izvor: BIZLife magazin

  Foto: Screenshot

  Piše: Bojana Milovanović

  What's your reaction?

  Komentari

  • mirko

   Gospodjo vasa energija je fasinantna. Zelim Vam puno srece i zdravlja.

  • Tamara

   Šteta što se novinari više ni ne pokušaju pripremiti za intervju.. Nije vredno samo pitati da bi se nešto pitalo, no divna glumica svaki put je odgovorila pristojno.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE