Mlekara Šabac ulaže 100.000 EUR u donacije umesto u promociju novih voćnih jogurta

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mlekara Šabac ulaže 100.000 EUR u donacije umesto u promociju novih voćnih jogurta

  Mlekara Šabac ulaže 100.000 evra u donacije umesto da novac uloži u promociju novih proizvoda – voćnih jogurta, koje je nedavno lansirala na tržište.

  “Ova inicijativa dolazi od naših zaposlenih, u vreme pandemije virusa COVID–19 i pokazuje želju da pružimo neku vrstu sigurnosti i oslonca onima koji su najugroženiji, kao i da pokažemo solidarnost u ovim teškim trenucima. Do sada smo donirali 8 hiljada litara dugotrajnog i Poppy čokoladnog mleka, kao i više od 10 tona ABT jogurta, voćnih jogurta, A La Kajmaka, Mediteraneo sira – morska so i Sirko mlečnog namaza. U svemu ovome nam pomažu Banka hrane Beograd, putem koje je već distribuirano 5.000 paketa za najugroženije Beograđane, Crveni krst Novi Beograd, Privredna komora Srbije i drugi. U toku je podela i 270 poklon paketa za zaposlene na Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, kao i 100 poklon paketa za penzionere Mlekare Šabac”, izjavila je Ivana Stevanović, direktorka marketinga  Mlekare Šabac.

  Iako je delatnost Mlekare Šabac već više od 70 godina na tržištu Srbije vezana za proizvodnju mleka i mlečnih proizvoda, mlekara je angažovala  firmu iz Šapca da uslužno proizvede 10.000 maski za lice koje će Mlekara Šabac donirati za Vojsku Srbije, čija je uloga danas od izuzetne važnosti tokom sprovođenja vanrednog stanja.

  Zato što se ponašamo #odgovorno uveli smo sve preporučene mere zaštite i pratimo preporuke Vlade Srbije, podržavamo zaposlene, privredu od proizvođača sirovog mleka do proizvodnje u fabrici, preko distribucije i redovnog snabdevanja tržišta. Kao i u redovnim uslovima, proizvodni proces u Mlekari Šabac je postavljen na takav način da svi naši proizvodi, mleko i mlečni proizvodi, budu potpuno sigurni i zdravstveno ispravni za sve naše kupce.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE