Molèn Creative Academy: Naučite posao od stručnjaka iz najboljih srpskih kompanija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Molèn Creative Academy: Naučite posao od stručnjaka iz najboljih srpskih kompanija

  Vrlo česta tema diskusije u poslovnom svetu odigrava se na relaciji ideja – realizacija. Da li je u korporacijskom timu važnije imati kreativne ili osobe od akcije, spremne i vešte da svaku zamisao sprovedu u delo?

  Mišljenja su podeljena, pa samim tim nije teško izvesti zaključak da su podjednako važne i ideja i načini njenog sprovođenja.

  Podstaknuti navedenim, nekolicina entuzijasta i pri tom vrlo uspešnih privrednika pokrenula je Molèn Creative Academy, koja svojim polaznicima kroz brojne veštine, alate i iskustvo pomaže u ostvarenju svojih ciljeva i napredovanju u karijeri. Brzina razmišljanja, odlučnost u donošenju odluka, prihvatanje različitosti i praćenje novih, modernih trendova postulati su Molèn Creative Academy.

  Porastom broja korisnika na društvenim mrežama, došlo je i do velikih promena u načinu oglašavanja. Među predavačima na MCA je Jasmina Nikolić iz marketinške agencije New Moment, jedan od vodećih stručnjaka u regionu u advertajzingu i upravljanju brendovima i vođa projekata koji su osvojili osam kanskih lavova. Pored nje, svoje znanje i iskustvo nesebično polaznicima Molèn Creative Academy dele i: Andreja Milkić iz agencije Leo Burnett, Ana Šutić iz New Moment-a, Maja Marković iz kompanije Mercator S, Željko Bošnjak, Nataša Stamenković, Ivica Vrančić, Ksenija Đorđević, i mnogi drugi stručnjaci i eksperti menadžmenta, marketinga, dizajna i PR-a, dokazani i ostvareni u svojim profesijama.

  Ukoliko smatrate da posedujete kreativnost i ideje a treba vam pomoć oko prezentovanja svojih biznis planova, oglašavanja, konkretizacije poslovanja, donošenja pravih odluka u pravom trenutku, vaš izbor mogla bi da bude Molèn Creative Academy.

  Prijave za upis su uveliko u toku. U Beogradu predavnja počinju 17. februara, u Podgorici 3 dana kasnije, 20. februara, dok je početak predavanja u prestonici Slovenije, Ljubljani zakazan za 27. februar. Predavanja u Beogradu se odvijaju u malim grupama, u novom, savremeno opremljenom prostoru koji svojim dizajnom odudara od stereotipnih učionica i kabineta, dok se u Podgorici odvijaju u hotelu CentreVille, a u Ljubljani u hotelu Slon.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE