Mostarski zatvor zapošljava stručnjaka za MARKETING i PROMOCIJU

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mostarski zatvor zapošljava stručnjaka za MARKETING i PROMOCIJU

  Agencija za državnu službu Federacije BiH raspisala je javni konkurs za popunjavanje radnog mesta državnog službenika u Kazneno – popravnom zavodu poluotvorenog tipa Mostar.

  Osnovna neto plata biće 1.285,26 maraka (više od 650 evra) za poziciju Stručnog saradnika za komercijalne poslove u Sektoru za finansijsko-računovodstvene, planske i komercijalne poslove, piše Bljesak.info.

  Saradnik će, stoji u oglasu, vršiti poslove marketinga i promocije proizvoda iz asortimana privredne jedinice, vršiti stručnu obradu sistemskih rešenja, te istraživati tržište s aspekta prodaje i proizvodnih mogućnosti privredne jedinice.

  On će takođe vršiti praćenje i istraživanje tržišta i pojava, te vršiti izradu potrebne dokumentacije i drugih materijala o tim pojavama i promenama, izrađivati analitičke, informativne i druge materijale u okviru propisane metodologije, kao i sve druge poslove koje odredi neposredni rukovodilac.

  Posebni uslovi za učešće na konkursu su da kandidat ima diplomu pravne ili upravne struke ili ekonomski fakultet ili drugi fakultet društvenog smera, potom najmanje jedna godina radnog staža u struci nakon sticanja visoke stručne spreme i poznavanje rada na računaru.

  Izvor: Bljesak.info

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE