Na Zlatiboru kreće međunarodna PRO PR konferencija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Na Zlatiboru kreće međunarodna PRO PR konferencija

  PRO PR konferencija međunarodni je događaj pokrenut idejom okupljanja eminentnih stručnjaka iz područja odnosa s javnošću. Vodeći se motom povezivanje u pokretu, PRO PR konferenciju tradicionalno jednom godišnje ugošćuju države iz regiona pa je tako ovogodišnji domaćin Zlatibor, mesto iza čijeg se imena krije atraktivna planina smeštena u Republici Srbiji. Ova trodnevna konferencija održaće se od 11. do 14. aprila u kongresnom centru hotela Mona u kojem će učesnici imati prilike da čuju 16 predavanja i 3 panel diskusije vodećih PR stručnjaka.

  Svoja će predavanja, uz predavanja regionalnih stručnjaka, održati i Francis Ingham, generalni direktor PRCA-e i izvršni direktor ICCO-e iz Velike Britanije, Olga Podoinitsyna, članica Odbora VTB Grupe iz Rusije, Robyn de Villiers, direktorka i predsednica Burson-Marsteller-a iz Južne Afrike, Biagio Carrano, osnivač i direktor eastCOM Consulting-a iz Italije, Sophie Brendel, direktorka marketinga i komunikacija u Muzeju Victorije i Alberta iz Velike Britanije, Sean Gardner, suosnivač Huffington Post-a iz SAD-a te Fiona Czerniawska, suosnivačica Source Global Research-a iz Velike Britanije.

  Organizator PRO PR konferencije posebno ističe aktualnost tema ovogodišnjih panel diskusija.                     Prvi panel održaće se u četvrtak, 12. aprila, na temu ‘Radija i odnosa s javnošću današnjice’, čiji će moderator biti John Shield, direktor komunikacija BBC-a iz Velike Britanije. U spomenutom panelu, diskusiji će se pridružiti Silvija Londero, direktorka Media Servisa iz Hrvatske, Arnela Lojo, menadžerka za odnose s javnošću RSG Radija iz Bosne i Hercegovine te Predrag Anđelković, generalni direktor S Media Team-a iz Srbije. U petak, 13. aprila, panel diskusiju pod nazivom ‘Agencije za odnose s javnošću i odnosi s javnošću’ predvodiće moderator Marjan Novak, glavni urednik Marketing Magazina iz Slovenije. U panelu će učestvovati Marjeta Kirn Kljajić, osnivačica i suvlasnica agencije za oglašavanje i odnose s javnošću Nicha iz Slovenije, Tamara Bekčić, direktorka i suosnivačica Chapter 4 Communications Consulting-a iz Srbije, Una Bejtović, direktorka Bejtović Communications-a iz Bosne i Hercegovine te Jelena Pavićević, direktorka Benefit Communications-a iz Crne Gore. Za kraj, u subotu 14. aprila, učesnici konferencije moći će da čuju diskusiju o tome kako medijski predstavnici percipiraju industriju odnosa s javnošću. Darko Buković, glavni urednik Privrednog vjesnika iz Hrvatske, moderiraće diskusiju u kojoj će mu se pridružiti Džena Zeničanin, glavna urednica Hayat TV-a iz Bosne i Hercegovine, Andreja Comino, novinarka medijske kuće Media24 iz Slovenije, Robert Čoban, vlasnik izdavačke kuće Color Press Group iz Srbije, Goran Pejčić, glavni urednik informativnog programa Radio-televizije Vojvodine iz Srbije te Milica Jeremić, glavna urednica Kurir.rs-a iz Srbije. Navedene tri panel diskusije vodeće konferencije za komunikacijski menadžment na ovim prostorima daće učesnicima dublji uvid u najnovije trendove, alate i strategije odnosa s javnošću, kao i u njihov trenutni položaj u vremenu konstantnih digitalnih i medijskih promena.

  Na PRO PR konferenciji očekuje se odaziv od više od 200 učesnika iz zemalja u regionu koji će svojim dolaskom doprineti u nastavku tradicije održavanja ovog događaja.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE