Najbolje aplikacije za uspešnu godinu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najbolje aplikacije za uspešnu godinu

  Na tržištu postoji mnogo aplikacija koje vam mogu olakšati svakodnevne obaveze koje imate ali i pomoći vam da poboljšate zdravlje, finansije, obrazovanje i drugo.

  Nekada je teško odabrati aplikacije koje bi trebalo da instalirate, ali ako sada tražite one koje će pomoći da vam ovo bude najbolja godina do sada, Inc vam u tome pomaže. Pogledajte aplikacije koje su izdvojili, od kojih je većina besplatno dostupna na android i iOS platformama:

  PRODUKTIVNOST I ORGANIZACIJA

  Mind Meister” (besplatno, iOS, Web, Android): Ako vam se često ideje javljaju dok ste u pokretu, pa želite da ih zapišete da ne zaboravite, ovo je prava aplikacija za vas. Bilo da organizujete rođendansku zabavu za prijatelja ili događaj u firmi, “Mind Meister” će vam pomoći da organizujete svoje misli u veb mapu. Ono što je dobro u vezi sa ovom aplikacijom je da može da se deli sa drugima, pa vam lako omogućava da timski radite, a na posebnim uređajima.

  “Rescue Time” (besplatno; iOS, Android): Ovo je aplikacija dizajnirana da vam pomogne da ostanete organizovani i u “toku dešavanja”. Tačno vam pokazuje koliko vremena provodite onlajn kao i koje kategorije gledate. Na primer, može vam pokazati koliko vremena “trošite” na imejlove, društvene mreže ili pretragu na internetu.

  “Reminders” (besplatno; iOS): Ovo je jedna od trenutno najpregledanijih aplikacija. Ona omogućava da na jednostavan način podesite podsetnike koje možete lako da proveravate. Ukoliko koristite iCloud ili Epl računar, aplikacija se sa njima automatski sinhronizuje. Na taj način možete da imate “to-do” listu bilo gde i bilo kada.

  FINANSIJE

  “Clarity” (besplatno; iOS, Web, Android):  Ova aplikacija je odlična da vidite gde vaš novac sve “odlazi”. Omogućava da razvrstate sve kategorije za koje trošite novac, poput – hrane, pica, računa i drugo. Aplikacija omogućava da linkujete sve vaše bankovne račune, kreditne kartice i investicije na jedno mesto, da tako sve pratite šta se sve dešava.

  NAČIN RAZMIŠLJANJA

  “Unplug Guided Meditation” (besplatno; iOS): Ovo je aplikacija za meditaciju zasnovana na video materijalu razvrstanom po različitim kategorijama. Odlična je jer postoje različiti nivoi vežbanja a možete sebi da postavljate i ciljeve. Omogućava vam da postavite dane i vreme kada želite da meditirate a aplikacija će vas podsećati i pratiti vaš progres.

  “Insight Timer” (besplatno; iOS): The Insight Timer aplikacija ima ogromnu količinu potpuno besplatnih vodiča za meditaciju instruktora iz celog sveta.

  OBRAZOVANJE, MOTIVACIJA I INSPIRACIJA

  “Peptalk” (besplatno; iOS): Ovo je mesto na kojem možete dnevno dobijati motivaciju i inspiraciju. Ova aplikacija ima mnogo plejlista koje možete da sortirate kako biste dobili motivaciju za bilo šta što vam zatreba. Takođe, tu su svi poznati motivatori.

  “Podcasts” (besplatno; iOS): Snimci koji će vam najlakše omogućiti da naučite nove informacije dok ste u pokretu. Možete ih koristiti tokom vožnje. Ovde možete učiti razne oblasti poptu marketinga, nauke, fitnesa, prodaje i drugo.

  ZDRAVLJE

  “Sleep Time” (besplatno; iOS): Da li ste se nekada pitali koliko dugo zaista spavate? E, pa ova aplikacija vam to može reći. Aplikacija prati koliko dugo i kvalitetno spavate i pomaže vam da to poboljšate. Takođe, tu je velika “biblioteka” opuštajućih zvukova koji vam mogu pomoći da se opustite i zaspite brže.

  Izvor: BIZLife/Forbes

  Foto: Pixabay

  Piše: T. K.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE