Najbolji maturanti Srbije i RS nagrađeni na prijemu u BELOM DVORU

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najbolji maturanti Srbije i RS nagrađeni na prijemu u BELOM DVORU

  Prinčevski par Aleksandar i Katarina Karađarđević održali su osamnaestu godinu zaredom tradicionalni prijem za više od 600 najboljih učenika završnih razreda srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske, u Belom Dvoru na Dedinju.

  Svaka srednja škola u Srbiji i Republici Srpskoj bira đaka generacije, kome Fondacija za obrazovanje i kulturu princa Aleksandra dodeljuje pohvalnicu i poklon u znak priznanja za izuzetne rezultate postignute u srednjoj školi.

  „Čestitam vam na velikom uspehu i želim vam da i dalje budete najbolji u budućnosti. Vi ste budućnost Srbije i Republike Srpske. Budite ponosni na znanje koje ste stekli i stavite ga u službu naše zemlje i svih njenih građana“, istakao je princ Aleksandar i zahvalio se na velikoj pomoći partnera u ovom projektu – kompanijama NCR Corporation i Link Group.

  „NCR aktivno ulaže u razvoj i poboljšanje uslova za obrazovanje mladih, tako da brojni talenti naše zemlje mogu da nastave svoje obrazovanje i ostvare uspeh u svojoj zemlji. Pružanjem pomoći najboljim srednjoškolcima želimo da pružimo dobar primer podrške mladim ljudima koji predstavljaju budućnost naše zemlje“, objasnio je generalni direktor korporacije NCR u Srbiji Stefan Lazarević.

  Pomoć u organizaciji ovog događaja pružili su saobraćajna policija i Vojnomedicinska akademija, kompanija Coca-Cola, hor Apostolske hrišćanske crkve iz SAD, volonteri iz udruženja “Kraljevina Srbija” i studenti Link Group akademije.

  Najbolji maturanti svih srednjih škola u Srbiji i Republici Srpskoj bili su zadovoljni što će kompanija Link Group dodeliti 30 stipendija za njihovu prestižnu ITA akademiju. Dodela stipendija će se održati u septembru u Belom Dvoru.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE