Najskuplja reklama na Štedleru

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najskuplja reklama na Štedleru

  Srbija voz objavio javni poziv za izdavanje u zakup vozova na kojima će biti moguće oglašavanje.

  Akcionarsko društvo za železnički prevoz punika Srbija voz objavilo je javni poziv za izdavanje u zakup spoljašnjosti i unutrašnjosti voznih sredstava za oglašavanje.

  Koordinator za medije i marketing iz Srbija voza Dragana Stanković objašnjava da u većini zapadnih i zemalja u okruženju, firme zakupljuju reklamni prostor na i u voznim sredstvima predstavljajući svoje usluge.

  Poziv koji je objavljen pre nekoliko dana, prvi je pokušaj brendiranja vozova na srpskim prugama i biće izazov za dizajnere.

  Kompanije će moći da iznajme prostor na 18 lokomotiva, 58 kola, 42 dizel-motorne i 37 elektro-motornih garnitura, objašnjava Stankovićeva. Takođe, postoji mogućnost oglašavanja i unutar voznih sredstava.

  Zakup reklamnog prostora je na minimum mesec dana, a oni koji se odluče da se reklamiraju duže, dobijaju popust od pet do 15 posto. Vozovi će uskoro biti putujuće reklame koje će se videti širom Srbije.

  Kompanije koje žele da na nekoj lokomotivi mesec dana stoji istaknuto ime njihovog brenda ili proizvoda, moraće da izdvoje minimum 27.500 dinara. Najskuplje je oglašavanje na Štadlerovim elektro-motornim garniturama, jer košta 110.000 dinara na mesečnom nivou.

  Zakup reklamnog prostora na dizel-motornim vozovima košta 82.500 dinara. Za prve komitente koji budu zakupili reklamni prostor važiće promotivni cenovnik.

  Oni koji žele da putnici dok se voze do svojih odredišta gledaju u njihove oglase moraće da izdvoje od 2.700 do 11.000 dinara za mesec dana. Godišnje oglašavanje je od 28.050 do 112.200 dinara.

  Čije reklame će biti istaknute na vozovima biće poznato posle licitacije koja je zakazana za 12. maj. Kriterijum za izbor je najviša ponuđena cena, a pravo učešća imaju sva domaća i strana pravna lica i preduzetnici.

  Izvor: Novosti

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE