Ne tako običan klima-uređaj

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ne tako običan klima-uređaj

  Vreme kada je bilo dovoljno da klima-uređaj vrši samo svoju primarnu funkciju rashlađivanja je odavno prošlo. Sa razvojem tehnologije rastu i zahtevi korisnika u pogledu funkcija. Danas, pored osnovne namene, želimo da klima-uređaji imaju smanjenu potrošnju, napredne opcije i atraktivan dizajn.

  Kako je u poslednjih nekoliko meseci aktuelan rad od kuće za veliki broj ljudi, potrebno je kreirati komforno okruženje za rad koje pored regulacije temperature podrazumeva i optimalnu vlažnost vazduha. Ururu Sarara, klima-uređaj japanskog proizvođača Daikin, jedini je uređaj na svetu koji u sebi objedinje sve funkcije neophodne za kreiranje optimalnih klimatskih uslova tokom cele godine. Pored hlađenja i grejanja, ovaj model ima funkcije ovlaživanja, odvlaživanja, ventilacije i prečišćavanja vazduha.

  Odvlaživanje

  Tokom leta velika vlažnost vazduha, čak i pri umerenim temperaturama, stvara osećaj vrućine i zagušljivosti u prostoriji. Sarara sistem za odvlaživanje redukuje unutrašnju vlažnost bez uticaja na temperaturu prostorije.

  Ovlaživanje

  Suv vazduh u stanu za vreme sezone grejanja isušuje nosnu sluzokožu i usnu duplju podstičući tako razvoj virusa. Ururu ovlaživanje apsorbuje vlagu iz spoljnog vazduha i preko unutrašnje jedinice ubacuje je u prostoriju. Zahvaljujući ovoj funkciji, nije vam potreban dodatni ovlaživač.

  Hlađenje i grejanje

  Uz zagarantovan rad na temperaturama od -10 do 43 u hlađenju i -20 do 18 u grejanju, klima-uređaj Ururu Sarara obezbeđuje optimalne temperature u vašem domu tokom cele godine uz najviše vrednosti energetske efikasnosti (A+++).

  Ventilacija

  Klasični klima-uređaji samo vrše cirkulaciju postojećeg vazduha u prostoriji. Ururu Sarara je   prvi rezidencijalni klima-uređaj koji za manje od 2 sata može da ispuni prostoriju od 26 m² svežim vazduhom.

  Prečišćavanje

  Prečišćavanje vazduha se vrši u dve faze: prvo u spoljnoj, a zatim u unutrašnjoj jedinici. Višestruki sistemi filtracije garantuju da ćete imati čist i zdrav vazduh bez alergena, bakterija i virusa u svom domu.

  Uz sve ovo, na raspolaganju vam je aplikacija Daikin Online Controller koja vam omogućava da radom svog klima-uređaja upravljate putem svog telefona ili računara sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku.

  Da saznate više o tome kako da unapredite kvalitet vazduha u svom domu posetite www.daikin.rs

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE