Ne treba joj 1,5h na javnom servisu, svi uspesi stali u samo 2 MINUTA (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ne treba joj 1,5h na javnom servisu, svi uspesi stali u samo 2 MINUTA (VIDEO)

  Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern (Jacinda Ardern) još jednom je oduševila svet, ovog puta dvominutnim videom koji je objavila na društvenim mrežama.

  Prošle su dve godine od kako je Ardern izabrana za premijerku Novog Zelanda, a kako bi obeležila tu priliku, njen tim joj je zadao mali test.

  U videu, koji je postao viralan, gospođa Ardern je dobila izazov da za dva minuta navede šta je to sve njena vlada uradila u poslednje dve godine, a lista je zapravo prilično impresivna.

  Dvominutno ograničenje je prekoračila za samo 30 sekundi i naglasila je da ovo nije kompetna lista onoga što je urađeno za vreme njenog mandata.

  Za samo nekoliko dana, video objavljen na Fejsbuku pogledan je skoro tri miliona puta, podeljen je više od 54.000 puta i ima više od 59.000 reakcija.

  Svesna da nema mnogo vremena, premijerka Ardern je započela svoju listu ističući da je Vlada u protekle dve godine otvorila 92.000 radnih mesta, izgradila više od 2.200 državnih kuća, posadila 140 miliona stabala, unapredila je uslove za lečenje obolelih od karcinoma nabavkom dodatne opreme, omogućila jeftinije usluge lekara za više od 500.000 ljudi, povećala minimalnu platu i smanjila nezaposlenost na najnižu stopu u 11 godina – i to sve u prvih 30 sekundi.

  Ovaj video premijerke Novog Zelanda i sama Džasinda Ardern izazvala je brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama – od toga da treba da bude premijerka svega, do molbi da kupi Australiju, bude premijerka Velike Britanije, SAD-a…

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT/Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE