Ne zaboravimo da budemo humani i tokom leta!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ne zaboravimo da budemo humani i tokom leta!

  Kompanija Nectar, lider u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova u Srbiji i regionu, donirala je Institutu za transfuziju krvi Srbije velike količine vode Heba i Nectar sokova kako bi dobrovoljni davaoci krvi u Beogradu i širom Srbije mogli da se osveže tokom letnjih meseci. Zaposleni u kompaniji Nectar takođe su se odazvali apelu Instituta i organizovali akciju dobrovoljnog davanja krvi jer nam Nije svejedno kad treba da se pomogne.

  “Kao što naš slogan kaže – Nije svejedno, a pogotovo kada vas pozovu da pomognete i zato je kompanija Nectar odlučila ne samo da organizuje akciju među svojim zaposlenima za dobrovoljno davanje krvi, već i da donira potrebne količine vode i voćnih sokova. Želimo da ovim gestom damo podsticaj i našim kolegama u drugim kompanijama da pomognu na isti ili sličan način. Kako nam je rečeno u Institutu, tokom letnjih meseci je uvek veliki problem da se nađe dovoljan broj dobrovoljnih davalaca i zato će veliki broj naših zaposlenih širom Srbije biti dobrovoljni davaoci u narednom periodu”, ističe Mina Tadić, direktorka korporativnih komunikacija Nectara.

  Direktorka Instituta za transfuziju krvi Srbije izrazila je zahvalnost kompaniji Nectar na značajnoj donaciji.

  “Posebno nam je važno što su nam pružili podršku u periodu godine kada je odziv davalaca krvi smanjen zbog sezone godišnjih odmora i visokih temperatura. Svojom donacijom, kao i organizovanjem akcije davanja krvi, zaposleni u kompaniji Nektar pokazali su visok nivo društvene odgovornosti, solidarnosti i humanostia. Nadamo se da će se saradnja i nastaviti, jer unos tečnosti pre i posle davanja krvi je važan deo naše brige o ovim plemenitim ljudima”, kaže dr Vesna Mijucić, direktorka Instituta za transfuziju krvi Srbije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE