Nelt i Dachser predstavili novu uslugu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nelt i Dachser predstavili novu uslugu

  Kompanija Nelt, regionalni lider u oblasti distribucije, logistike i trade marketinga, ostvarila je saradnju sa jednim od globalnih lidera specijalizovanih za logistiku hrane, nemačkom kompanijom Dachser. Zahvaljujući ovoj saradnji omogućena je nedeljna isporuka komadnih pošiljki prehrambenih proizvoda iz cele Evrope u Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu preko Nelt logističkih i distributivnih kanala.

  Kompanija Nelt je ove godine postala članica  Evropske mreže za distribuciju prehrambenih proizvoda (The European Food Network) na čijem je čelu kompanija Dachser. Mreža pokriva 34 zemlje EU i raspolaže sa oko 1,74 miliona kvadratnih metara prostora za skladištenje hrane i oko 10.500 kamiona hladnjača.

  “Ulaskom kompanije Nelt u sastav Evropske mreže za distribuciju prehrambenih proizvoda je veoma značajan korak za nas kao kompaniju i u duhu je naše strategije stalnog rasta i razvoja. Kontinuiran i direktan transport prehrambenih proizvoda po najvišim standardima  će uticati na razvoj i kvalitet tržišta Zapadnog Balkana. Benefiti koje korisnici našeg servisa ostvaruju su sigurnost isporuke, ekonomičnost i jednostavna komunikacija prilikom praćenja pošiljki. U sledećoj fazi je planiran i servis izvoza ka tržistu EU.” izjavio je Ivan Milićević, Nelt LSP menadžer operacija i razvoja.

  “Kompanija Nelt svojim inovativnim pristupom u poslovanju, stabilnim i kontinuiranim rastom doprinosi ispunjavanju jedinstvenih standarda naše mreže u pogledu procesa i informacionih sistema kojima osiguravamo pouzdanost i kontinuitet. Ekspertiza i snažno prisustvo na lokalnom tržištu naših partnera je od ključnog značaja za održivost mreže, a Nelt ispunjava sve uslove i vidimo ga kao ključnu figuru za region Balkana”, izjavila je Hajdi Mathaus, direktor razvoja Evropske mreže u kompaniji Dascher.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE