Nemačke firme zovu srpske dobavljače

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nemačke firme zovu srpske dobavljače

  Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) i Privredna komora Srbije (PKS) pozvale su srpske privrednike da se priključe projektu “Dobavljačka inicijativa nemačkih kompanija iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija”, koji se će održati 30. marta u PKS.

  Kako je saopštila Nemačko-srpska privredna komora, cilj je da se odabrane kompanije iz Srbije sastanu sa nemačkim firmama iz nemačke pokrajine Severne Rajne Vestfalije, koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz Srbije.

  Rok za dostavljanje prijava za sve zainteresovane kompanije je 1. mart 2017. godine.

  Projekat organizuje AHK Srbija u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Industrijsko-trgovinskom komorom grada Dortmunda, nemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), uz podršku NRW International GmbH i Evropske mreže preduzetništva.

  “Srpskim privrednicima se pruža šansa da se predstave nemačkim kompanijama, uspostave nove kontakte i prošire svoje poslovanje i na nemačko tržište”, navodi se u saopštenju.

  Delegaciju iz Nemačke čine predstavnici 22 kompanije iz metaloprerađivačkog sektora, kao i sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike.

  Izvor: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE