NEOBIČNA prijava za posao: Holivudska zvezda bi da radi u restoranu - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

  NEOBIČNA prijava za posao: Holivudska zvezda bi da radi u restoranu

  Holivudski glumac Bil Marej konkurisao je za novi posao statusno i finansijski daleko ispod njegovog poziva, ali ga je, kako je rekao, privukla sjajna atmosfera među zaposlenima.

  Poznati komičar otkrio je u jednom intervjuu da je aplicirao za posao u lancu restorana P.F. Chang’s i to na na terminalu aerodroma u Atlanti. Kako prenose američki mediji, holivudska legenda je ekspresno primljena na posao.

  “Popunio sam formular restorana P.F. Chang’s na Aerodromu Atlanta, jer mislim da je to jedan od najboljih mesta”, rekao je 69-godišnji Marej, dodajući nonšalantno da je reč o “prijavi za posao”.

  Glumca je navodno poneo utisak kako zaposleni u lancu restorana deluju veoma srećno.

  “Deluje da se odlično provode radeći u P.F. Chang’s”, dodao je glumac, dok je iz lanca restorana sa azijskom tematikom usledio ekspresan odgovor putem Tvitera: “Bil, primljen si. Kad možeš da počneš?”

  Da ne bi ispalo da se P.F. Chang’s poigrava, šef kompanije zadužen za marketing, Tana Davila, otkriva za USA Today da je, iako P.F. Changs “još nije primio Marejevu prijavu”, restoran odlučio da mu svakako ponudi radno mesto.

  Sada se očekuje se da Marej javno odgovori na poslovnu ponudu, ali u svakom slučaju im je napravio odličnu reklamu.

  Protagonistu kultnih filmova, poput Dana mrmota, Isterivača duhova, ali i mnogih drugih, prati glas da “nije lak” za saradnju, što je isplivalo u javnost prilikom snimanja akcione komedije “Čarlijevi anđeli”.

  Izvor: BIZLife

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE