"NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM": Vulinov sajt o Vulinu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM”: Vulinov sajt o Vulinu

  Ministar odbrane Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, od skoro ima svoj sajt – www.vulin.rs.

  “To što se Aleksandar Vulin drznuo da jedini od visokih državnih funkcionera, osim Aleksandra Vučića, napravi i svoj sajt svakako je za pohvalu.”

  U doba razvijenih komunikacija, internet je svakako najbrži i najbolji način da se ljudima prenese neka poruka, rekao je za komentarpress.net Marko Petrović iz nedeljnika Ekspres.

  Na ovaj način se, istovremeno, izbegava mogućnost loše interpretacije izgovorenog, što je čest slučaj u današnjim medijima, ocenjuje Petrović i dodaje da niko neće demantovati da je izjavio ono što je preneo njegov sajt.

  Petrović kaže i da bi bilo dobro da osim pukog prenošenja Vulinovih izjava, saopštenja ministarstava, kako onog kojim je rukovodio, tako i ovog kojem je sada na čelu, sajt dobije i nešto malo više “ličnog”, u vidu, na primer, autorskog teksta, ili čak video priloga, Aleksandra Vulina o nekoj aktuelnoj temi.

  Sajt bi tako predstavljao iskorak u odnosu na ono što se građanima već plasira preko ostalih medija, dobio bi na značaju i “živosti”, i ne bi bio shvaćen samo kao “kopija”, na primer, sajta Ministarstva odbrane ili Pokreta socijalista.
  Vulin.rs2

  Predsednik NUNS Slaviša Lekić je za komentarpress.net u svom stilu “pohvalio” Vulinov sajt. “Za očekivati je da velike korporacije imaju svoje sajtove, zašto i Vulini ne bi svoje klovnovske veštine plasirali u elektronskoj formi”, rekao je Lekić.

  Izvor: Danas

  Foto: vulin.rs

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE