NIS na Sajmu zapošljavanja “Top Job”

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS na Sajmu zapošljavanja “Top Job”

  NIS, jedan od najatraktivnijih i najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji i regionu koji angažuje oko 11.000 radnika, podržaće i ove godine Sajam zapošljavanja “Top Job“ od 4. do 5. aprila u BELEXPO centru u Beogradu.
  Na ovoj manifestaciji NIS će takođe predstaviti svoje programe zapošljavanja, dok će na inovativno osmišljenom štandu svi zainteresovani moći da se detaljno informišu o kompaniji i o aktivnim konkursima, kao i da razgovaraju sa predstavnicima NIS-a.
  Takođe, kandidati će na štandu moći da predaju svoje radne biografije ili ih podnesu elektronskim putem, u skladu sa strategijom NIS-a da u narednom periodu bude sprovedena digitalizacija poslovanja.
  Politika ljudskih resursa NIS-a zasniva se na jednakim mogućnostima za sve zaposlene i potencijalne zaposlene, a zaposleni su najvažniji resurs kompanije i NIS konstantno ulaže u njihov profesionalni razvoj. Samo u 2017. godini NIS je u obuke angažovanih radnika uložio gotovo 200 miliona dinara, a kompanijski koncept permanentnog učenja i razvoja kompetencija zaposlenih nagrađen je prvom nagradom za Talent Management u Srbiji u 2016. godini.
  Strateško opredeljenje kompanije je da se najboljim mladim stručnjacima nakon završetka školovanja omogući da prve profesionalne korake učine baš u NIS-u. Jedan od takvih programa je i „NIS šansa“ koji se kontinuirano sprovodi od 2012. godine i putem kog je prošle godine u kompaniji zaposleno više od 100 mladih.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE