NIS obučava buduće naftaše: Počela praktična nastava za učenike u Trening centru u Elemiru

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS obučava buduće naftaše: Počela praktična nastava za učenike u Trening centru u Elemiru

  Кompanija NIS potpisala je Ugovor o izvođenju praktične nastave sa Tehničkom školom Zrenjanin i započela njenu realizaciju za učenike druge godine na smeru „Rukovalac postrojenjima za dobijanje nafte i gasa“.

  Izvođenje praktične nastave započelo je u novootvorenom Trening centru u Elemiru, najmodernijem u regionu, a obuka će se realizovati i u drugim objektima kompanije NIS – Trening centru u Zrenjaninu i u Bloku istraživanje i proizvodnja.

  Ugovorom sa NIS-om predviđeno je da se praktična nastava učenika, za koju kompanija obezbeđuje i prevoz od škole do mesta izvođenja, realizuje uz maksimalne mere bezbednosti i zaštite.

  U skladu sa tim, đacima okupljenim u Trening centru u Elemiru, održana je jednodnevna uvodna obuka iz bezbednosti i zdravlja na radu, koja podrazumeva i bezbedan rad sa opremom za proizvodnju i pripremu nafte i gasa.

  Učenici su zatim krenuli u obilazak objekata NIS-a, u pratnji mentora iz kompanije i profesora praktične nastave, i tom prilikom upoznali se i sa proizvodnim objektom za pripremu i otpremu nafte i gasa – SS-1 Elemir.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE