NIS organizator stručne konferencije naftno-gasnih kompanija u Banjaluci

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS organizator stručne konferencije naftno-gasnih kompanija u Banjaluci

  Naftna industrija Srbije, jedna od najuspešnijih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i međunarodna konsalting kompanija IHS Markit, organizovale su u Banjaluci konferenciju CEEC Scout Meeting, jedan od najvećih regionalnih skupova predstavnika kompanija naftno-gasnog sektora koje posluju u Centralnoj i Istočnoj Evropi, kao i Kaspijskom regionu. Inicijator skupa koji je održan od 5. do 7. oktobra bio je Blok „Istraživanje i proizvodnja“ NIS-a.

  Predstavnici NIS-a su učesnicima konferencije predstavili dostignuća kompanije u oblasti istraživanja i proizvodnje u Srbiji i regionu, kao i investicione prilike i aktivnosti NIS grupe na području koncesije u Republici Srpskoj (Bosna i Hercegovina). Ovaj stručni skup bio je ujedno prilika za razmenu iskustava, prezentaciju najnovijih dostignuća i regionalnih projekata u oblasti istraživanja i proizvodnje nafte i gasa.

  Na konferenciji je učestvovalo gotovo 200 predstavnika iz 80 naftno-gasnih kompanija. Goste je u ime NIS-a pozdravio Irek Habipov, direktor Bloka „Istraživanje i proizvodnja“, koji je govorio o razvoju kompanije i rezultatima u segmentu istraživanja i proizvodnje nafte i gasa. Pored interaktivnih prezentacija i okruglih stolova, NIS je za učesnike skupa organizovao i obilazak lokaliteta u BiH koji se smatraju perspektivnim po pitanju istraživanja i eksploatacije ugljovodonika.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE