NIS uz jubilarni Festival nauke - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

NIS uz jubilarni Festival nauke

Pod sloganom „Čista desetka“, jubilarni deseti Festival nauke biće održan od 15. do 18. decembra na Beogradskom sajmu, uz podršku kompanije NIS.

NIS je četvrtu godinu zaredom generalni sponzor Festivala nauke, jedne od najznačajnijih regionalnih naučnih manifestacija u Jugoistočnoj Evropi, koja je posvećena promociji i popularizaciji nauke i obrazovanja i koja svet istraživanja i naučnih dostignuća predstavlja na zanimljiv i kreativan način – kroz igru i zabavu. Tokom četiri dana trajanja manifestacije, stotine naučnika i naučnih demonstratora biće u službi upoznavanja radoznalih posetioca festivala sa fantastičnim svetom nauke.

Kao jedna od vodećih regionalnih energetskih kompanija, NIS će se ove godine na manifestaciji predstaviti edukativnom i interaktivnom postavkom pod nazivom „Evolucija energije“ u okviru koje će svi zainteresovani posetioci moći da dobiju više informacija i saznaju zanimljivosti o obnovljivim izvorima energije, njihovoj upotrebi i značaju za našu budućnost. NIS će kao kompanija koja posebnu pažnju posvećuje razvoju obnovljivih izvora energije i unapređenju energetske efikasnosti takođe predstaviti neka od svojih dosadašnjih dostignuća kao i projekte koji doprinose racionalizaciji potrošnje energije i poslovanju uz poštovanje svih ekoloških principa.

U skladu sa svojim korporativnim sloganom „Budućnost na delu“, NIS tradicionalno pruža podršku projektima koje podstiču razvoj nauke. Kao kompanija koja kontinuirano uvodi inovacije u svoje poslovanje, NIS je prepoznao potencijal Festivala nauke, manifestacije koja promoviše naučnu delanost i doprinosi razvoju novih tehnologija.

Izvor: BIZLife

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE