"Nismo stali sa zapošljavanjem"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Nismo stali sa zapošljavanjem”

  Rečenica koja je došla kao informacija od naših saradnika, nakon otvaranja firmi i koja nas je inspirisala da organizujemo promo dan i na jednom mestu okupimo što više kompanija koje imaju potrebu za radnicima.

  Sa druge strane, svakodnevno smo u kontaktu sa ljudima koji su u potrazi za poslom, pod pritiskom situacije koja vlada u državi entuzijazam opada i gubi se nada za potencijalnim zaposlenjem.

  Subota, 25.7., Ada Ciganlija, nas nekoliko ispred sajta preko-veze.rs, gomila flajera firmi koje su nas podržale i oblaci nad Beogradom.

  Delili smo flejere otvorenih radnih pozicija, poklone firmi učesnica, sveli fizički kontakt na minimum i obećali da će sve pozicije biti narednih 30 dana na sajtu.

  Kao deo tima koji ima važnu ulogu u ovoj temi shvatili smo da je odgvornost na nama, da pozovemo sve koji žele da budu deo ovog dana, da se priključe ispred kompanija i da što pre posvetimo pažnju  ljudima kojima je to sada neophodno. Da pokažemo da smo stvarno tu, da to nisu samo opcije na sajtu koje stoje tu da bi popunile prostor i da smo spremni da pomognemo.

  Okupljanje je bilo isključivo virtuelno, jer smo svesni epidemiološke situacije koja je i dalje najveći problem svih nas. Uz propisano rastojanje napravili smo dogovor da nam dostave radne pozicije i da one budu otvorene za veći broj ljudi.

  Naš razvoj je prekinuo COVID-19, ali smo ostali istrajni u ideji da postanemo važan deo zapošljavanje u Srbiji, kako kroz usluge regrutacije i selekcije, tako i kroz oglašavanje na sajtu preko-veze.rs

  Naš pristup kandidatima je direktan i uvek smo dostupni da se informišu o kompaniji koja oglasi radnu poziciju na sajtu ili da se informišu o poziciji za koju radimo regrutaciju, bez njih ne bi ništa funkcionisalo i zato je odgovornost u narednom periodu velika.

  Gebruder Weiss, Frikom, Balkan Bet, Easy2U, Mercator, Mozzart, Bex Express, Super Vero, Still Sell, Keprom, D Express i Big Pizza su samo neke od kompanija koje su za manje od sedam dana uspele da zajedno sa nama organizuju da sve bude spremno. To su kompanije koje su pokazale ozbiljnost i odgovornost ka ovom društvu. Verujemo da će nam se u narednom periodu priključiti i ostale.

  Naziv sajta je pre svega nešto što uvek ljude nasmeje i to je naša mantra, da što pre izađemo iz krize koja je na globalnom nivou pogodila sve, da nastavimo da se radujemo svakom radnom danu, da imamo izbor da menjamo posao i da radimo u normalnim uslovima bez maski i vizira.

  Do tada, budimo odgovorni, budimo uporni i istrajni u ciljevima, a mi obećavamo da ćemo biti najbolja veza do posla.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE