NOĆNI PROVOD se "vratio" u Beograd i JEFTINIJI je

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NOĆNI PROVOD se “vratio” u Beograd i JEFTINIJI je

  Klupske žurke, živa svirka, nastupi di-džejeva, performansi, karaoke i niz drugih zabavnih sadržaja po kojima je prepoznatljiv provod u prestonici, vratio se u noćne klubove i barove.

  Oni su u petak uveče otvorili vrata za goste, prvi put posle gotovo 80 dana, jer je odlukom vlade Srbije dozvoljeno okupljanje do hiljadu ljudi.

  Ugostitelji se raduju posetiocima, jer posle straha za svoje i zdravlje bližnjih, provod uz muziku s prijateljima godi. Piće je, kako se čulo, 10 odsto jeftinije nego pre uvođenja vanrednog stanja, ali vlasnici lokala očekuju od države da im smanji namete i pomogne da izađu iz krize.

  Oni podsećaju da dadžbine moraju da plate i za vreme za koje nisu radili. Jedinstveni su u svom zahtevu da im je potrebna bespovratna direktna pomoć, pre svega otpis dugova, koje kako tvrde, nisu napravili, jer odlukom nadležnih od 12. marta, oni nisu radili poštujući na taj način naložene mere, ali i ponašajući se odgovorno prema zaposlenima i gostima.

  U letnjoj sezoni gosti su dobrodošli, ali rad klubova tokom letnjih meseci ne rešava problem u kome su se našli klubovi od marta do sada.

  I dok zaposleni brinu jednu brigu, mladi su željni provoda u nekom od svojih omiljenih klubova. Do početka žurke zakazane oko ponoći, po pravilu, društvo je svraćalo u bašte na “zagrevanje”.

  Izvor: Politika

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE