Nova Iskra Workspace otvara novi coworking prostor na Dorćolu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nova Iskra Workspace otvara novi coworking prostor na Dorćolu

  Samo šest meseci nakon otvaranja svog drugog prostora u Zemunu, Nova Iskra Workspace powered by rent24 otvara svoju treću beogradsku lokaciju.

  Nova Iskra Workspace powered by rent24 u maju otvara vrata svoje nove beogradske lokacije na gornjem Dorćolu. Novi poslovni prostor, na adresi Cara Uroša 18, biće stavljen na raspolaganje zajednici od 130 profesionalaca različitih profila, a karakteriše ga moderan i sveden enterijer, savremeno dizajnirane radne jedinice i veliki broj privatnih kancelarija.

  “Potražnja za coworking prostorima u Beogradu raste iz godine u godinu i veliko nam je zadovoljstvo da najavimo otvaranje nove lokacije” rekao je Robert Bukvić, osnivač i glavni izvršni direktor kompanije rent24.

  “Naša velika globalna mreža u kombinaciji sa lokalnom ekspertizom stvara inspirativne radne prostore za zajednicu uspešnih profesionalaca iz celog sveta”, dodaje Bukvić.

  Nova lokacija nudi do sada najveći broj privatnih kancelarija namenjenih većim timovima i kompanijama, dok će jedan deo prostora biti namenjen frilenserima i manjim timovima.

  Svi radni prostori u ponudi Nova Iskra Workspace su na neki način jedinstveni, a nova lokacija na Dorćolu je prvi coworking prostor u Beogradu koji će u okviru svog radnog prostora imati restoran i bar, kao i dečji kutak.

  “Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo otvaranje još jednog ekskluzivnog radnog prostora u samom centru Beograda”, rekao je Marko Radenković, osnivač i generalni menadžer Nova Iskra Workspace-a.

  “Posebna prednost nove lokacije je sasvim novi koncept prostora za događaje, koji je u potpunosti izdvojen od radnog prostora i osmišljen da pruži različita iskustva za goste (do 150 ljudi). Javni deo prostora opremljen je najsavremenijom tehničkom opremom i posetiocima nudi atraktivan auditorijum”, dodao je Radenković.

  Za enterijer ovog savremenog prostora površine 1.200 m2 zaslužan je arhitektonski Studio OBE. Izazov je bio projektovati prostor koji se pruža na nekoliko nivoa, a čine ga restoranski deo, multifunkcionalni javni prostor za konferencije, projekcije i meetup događaje, zatim sale za sastanke, radni prostor za 130 korisnika, uz prostor za zabavu i opuštanje, krovnu terasu, kao i urbani vrt u ulaznoj zoni.

  Enterijer je naglašen suptilnom, ali upečatljivom paletom boja, kao i odabirom savremenih materijala. Karakteristične detalje čine murali koji se nadovezuju na estetiku urbanog vrta, a čitav prostor odiše specifičnom estetikom i izborom detalja koje neguje ovaj arhitektonski dvojac.

  Nova Iskra Workspace powered by rent24 je vodeći coworking brend u Srbiji, koji je od septembra prošle godine deo kompanije rent24, jednog od globalnih coworking i coliving lidera, koji u svom portofilju trenutno ima oko 55 lokacija na tri kontinenta. Nova Iskra Workspace kreira prostore za novu generaciju frilensera, preduzetnika, startapa, kompanija i organizacija.

  Kako bi što bolje odgovorili na globalne i lokalne ekonomske i društvene izazove, Nova Iskra Workspace prostori su prilagođeni savremenim tendencijama u polju rada, koje karakteriše multidisciplinarnost, kolaboracija, fleksibilnost i otvorenost.

  Otvaranje novog prostora najavljeno je za proleće, a Nova Iskra Workspace powered by Rent24 poziva sve zainteresovane kompanije i timove, da posete www.novaiskraworkspace.com i rezervišu svoj budući radni prostor na vreme.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE