Kragujevački Fijat između zastoja i novog modela - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kragujevački Fijat između zastoja i novog modela

  Ministar privrede Željko Sertić kaže da se sa predstavnicima Fijata razgovara o mogućnosti proizvodnje novog modela, ali da ta kompanija trenutno redizajnira postojeću verziju automobila.

  “Na bazi toga pokušaće da ostvare određene poslovne rezultate, sa kojima smo mi saglasni, ali sa njima intenzivno razgovaramo i zaista bi bilo sjajno da u narednom periodu obezbedimo eventualno i drugi model”, kazao je Sertić novinarima u Kragujevcu.

  Prema njegovim rečima, to bi značilo “jedan duži niz godina poslovanja Fijata”, kao i mogućnost “održanja na poslu” svih zaposlenih u kragujevačkom Fijatu, kao i njegovih dobavljača.

  On je rekao da u fabrici FCA Srbija u Kragujevcu povremeno dolazi do zastoja u proizvodnji jer, kako je ocenio, “tržište nekada stane”, a da su ti zastoji nešto što je planirano.

  “Fijat je samo jedna od kompanija u svetu koja ima cikluse i svaki model ima svoje uspone i padove, a mi se trenutno nalazimo u tom srednjem delu, u kome se povremeno dešava da nemate pun kapacitet, jer nekada tržište stane i dolazi do zastoja u proizvodnji”, kazao je Sertić.

  Izvor: Novosti, Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE