NOVI MOMENTI: Er Srbija gasi liniju za Abu Dabi i sužava sedišta

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NOVI MOMENTI: Er Srbija gasi liniju za Abu Dabi i sužava sedišta

  Nacionalna avio-kompanija Er Srbija nakon razmatranja petogodišnjeg biznis plana ojačaće mrežu kratkih letova i fokusirati se na letove ka evropskim tržištima, a od 29. oktobra neće leteti za Abu Dabi.

  Er Srbija će opremiti svoje avione “erbas A319” i “erbas A320” užim sedištima kako bi povećala kapacitete i iskorišćenost aviona, navodi se u saopštenju kompanije.

  Kompanija ističe da će suspendovati let srednje dužine između Beograda i Abu Dabija, od 29. oktobra 2017. godine, što će Er Srbiji omogućiti da avion “A319”, koji se koristi na toj ruti, iskoristi na kraćim linijama i tako optimizira svoje prihode, dodaje se u saopštenju.

  Kako se ističe, putnici Er Srbije i dalje će moći da putuju do glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata koristeći usluge Etihad ervejza, strateškog i kod-šer partnera srpske avio-kompanije, koji će nastaviti da obavlja dnevne letove.

  Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić je rekao da će ti koraci povećati prihod i pomoći da prevaziđu sezonske fluktuacije u saobraćaju, što će omogućiti Er Srbiji da održava snažan tempo rasta i ublaži efekte rastućih troškova goriva i ostalih usluga u avio-industriji.

  Izvor: RTS

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE