Novi, poboljšani Kerio Control ruteri idealni za mala i srednja preduzeća - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

  Novi, poboljšani Kerio Control ruteri idealni za mala i srednja preduzeća

  Kerio Control, deo kompanije GFI Software, predstavio je nove uređaje – rutere NG110, NG310, NG510 i NG511

  Kerio Control u svom portfoliju poseduje namenski napravljene uređaje i softver koji pokrivaju glavne oblasti sigurnosti malih i srednjih preduzeća (MSP). Oni su jednostavni za korišćenje i zahtevaju osnovno IT znanje. Najbolje od svega, Kerio Control je cenovno pozicioniran baš za MSP sektor dajući temeljnu zaštitu u ruke svakoj kompaniji.

  Prošle godine je 40 odsto svih sajber napada bilo upereno na mala i srednja preduzeća, a 20 odsto kompanija, koje su hakovane tim napadima, moralo je da obustavi poslovanje uz značajan gubitak prihoda.

  “Zbog COVID pandemije mnoge organizacije su smanjile ili potpuno obustavile rad iz kancelarija“, rekao je Zdenek Binek, direktor ZEBRA SYSTEMS, GFI Software distributera u Srbiji i Crnoj Gori.

  Kako kompanije traže najbolje načine da osiguraju pristup zaposlenih iz svojih kuća, Kerio Control predstavlja idealan alat za siguran daljinski pristup, zaštitu kompanijske mreže kroz funkcionalnost VPN-a i druge opcije.

  Kerio Control dolazi u vidu softverskog uređaja, virtualne mašine ili kao hardversko rešenje u tri varijante:

  • NG110 – idealan za mala preduzeća, udaljene i kućne kancelarije
  • NG310 – izbor za male kompanije koji planiraju rast
  • NG510/NG511 – idealno za srednje kompanije

  Ovo su glavne razlike između ova tri pomenuta Kerio Control uređaja:

  • Povećanja memorija rezultovala je povećanjem performansi – Povećali smo memoriju na modelima NG110/ NG310 u poređenju sa njihovim prethodnicima. Na modelima NG510/NG511 memorijski kapacitet je povećan četiri puta u odnosu na prethodni model – NG500.
  • Ekran za informacije na NG510/NG511 – Modeli NG510/NG511 stižu za malim ekranom za prikaz najbitnijih informacija uređaja.
  • NG511 ima dodatne mrežne portove u odnosu na NG510 – Imate li kupce kojima su potrebni dodatni mrežni priključci? NG511 je idealan izbor. NG510 i NG511 su modeli koji se jedino razlikuju po broju mrežnih portova – NG511 sada ima 14 x GbE RJ45 umesto 6 x GbE RJ45.

  Kerio Control pokriva četiri glavne bezbednosne oblasti koje zadovoljavaju potrebe malih i srednjih preduzeća:

  • Firewall omogućava povezivanje na internet uz kontrolu koji će saobraćaj biti dozvoljen, a koji blokiran.
  • Servis za prepoznavanje upada u sistem prati pretnje na mreži i pruža antivirusnu zaštitu.
  • Filtriranje sadržaja prati internet sajtove zbog sigurnosnih pitanja i upravlja propusnim opsegom.
  • Virtualna privatna mreža (VPN) dodatno osigurava vašu organizaciju uz otežanu mogućnost hakovanja, kako bi udaljeni zaposleni bili zaštićeni i mogli da rade kako da se nalaze unutar vašeg firewall-a.

  Sa ova četiri pokrivena područja, Kerio Control osigurava vaše MSP od velike većine malicioznih pokušaja hakovanja.

  Najbolje od svega, Kerio Control se lako implementira. Uređaj se može povezati, uz setovanje osnovnih podešavanja, za manje od 30 minuta. Pruža kompletnu sigurnost u okviru jednog jedinog proizvoda bez potrebe za traženjem i kupovinom drugih uređaja.

  O GFI Software, Aurea SMB Solutions

  GFI Software, deo Aurea SMB Solutions, posvećen je pružanju rešenja namenjenih malim i srednjim preduzećima. Navedena rešenja, u vidu komplementarnih i proširivih biblioteka, su jednostavna za upotrebu, isplativa, pouzdana, i donose direktnu poslovnu dobit. Naši proizvodi se lako implementiraju, jednostavni su za korišćenje i dostupni su pojedinačno ili u celosti putem platforme GFI Unlimited. GFI Software je kompanija koja je fokusirana na distributerske kanale sa mrežom koju čine hiljade partnera širom sveta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE