Novi prodajni centar BEOGRADA NA VODI - inovativna tehnologija i virtuelni prikazi (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novi prodajni centar BEOGRADA NA VODI – inovativna tehnologija i virtuelni prikazi (FOTO)

  Kompanija Belgrade Waterfront otvorila je drugi Prodajni centar, pored postojećeg u Karađorđevoj 48, u kojem svi zainteresovani mogu da dobiju informacije o ponudi stanova u nekoj od deset zgrada novog gradskog kompleksa na desnoj obali Save. Prodajni centar, koji se nalazi na Sava Promenadi, u okviru prve useljene stambene zgrade BW Residences, otvoren je od ponedeljka do subote od 8 do 22 sata i nedeljom od 10 do 22 sata.

  U novom Prodajnom centru posetiocima su na raspolaganju touch screen-ovi, na kojima mogu videti ceo projekat iz različitih uglova, uključujući i saobraćajnice, kao i izgled kompleksa od trenutka kad izađe jutarnje sunce, pa do večernjih sati, kada se upale ulična rasveta i svetla u zgradama.

  Na touch screen-u moguće je odabrati i opcije koje će prikazati enterijer stanova, izbor stanova prema broju soba, kao i celokupan plan stambenog prostora. Osim toga, dostupan je i fly through video, koji posmatrače vodi kroz ceo projekat – kroz bulevar, preko parka, kroz unutrašnjost tržnog centra Galerija Belgrade, sve do novih delova Sava Promenade. Svi virtuelni prikazi urađeni su precizno i srazmerno, omogućavajući posetiocima da iskuse doživljaj boravka u Belgrade Waterfront-u.

  Kako u novom, tako i u postojećem Prodajnom centru u Karađorđevoj potencijalnim kupcima svakodnevno su na raspolaganju i prodajni savetnici. Njihov posao je da pomognu u snalaženju kroz raznoliku stambenu ponudu Belgrade Waterfront-a, odgovore na pitanja i pruže informacije o životu u novom centru grada, ali i daju vrednu preporuku, posavetuju na osnovu svog bogatog iskustva i zainteresovane kupce provedu kroz objekte u izgradnji.

  Ovde možete videti kako izgleda novi Prodajni centar:

  Izvor: BIZLife

  Foto: BW/Alex_Dmitrovic

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE