Novo ime za LG telefone: LG VELVET

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novo ime za LG telefone: LG VELVET

  Današnji smart telefoni sve više liče jedni na druge, pa ih je teško razlikovati samo na osnovu tehničkih specifikacija. LG Electronics odgovara na ovaj izazov proizvodima koji će naglasiti različitosti u dizajnu i „taktilnu“ eleganciju što će ih odvojiti od ostalih. Prvi u nizu proizvoda koji će dočarati ovu novu filozofiju biće LG VELVET, sa jedinstvenom „raindrop“ kamerom i simetričnom, gracioznom formom koja je jednako prijatna čulu vida i dodira.

  LG VELVET je prvi uređaj gde će biti implementirana nova kompanijska strategija imenovanja mobilnih telefona, koja zamenjuje tradicionalne alfanumeričke oznake sa poznatim, ekspresivnim imenima. Cilj je da se kupcima dočara suština svakog proizvoda i olakša im izbor onog koji najbolje oslikava njihovu individualnost i trendove koji se stalno menjaju. Ime „Velvet” (Somot) podseća na uzbudljivu glatkoću i jedinstvenu mekoću, dve ključne karakteristike novog modela telefona.

  „Naš novi branding odgovara trenutnim trendovima jedinstvenih ličnih preferenci i emocija pojedinca sa većim naglaskom na dizajn“, rekao je Čang Ma (Chang Ma), stariji potpredsednik za strategiju proizvoda u kompaniji LG Mobile Communications. „Ovo je intuitivniji pristup i uvereni smo da će pozitivno odjeknuti među današnjim korisnicima, što će nam pomoći da uspostavimo jasniji identitet brenda“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE