Novo terensko vozilo iz KG - evo kako izgleda (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novo terensko vozilo iz KG – evo kako izgleda (VIDEO)

  Počinje ispitivanje novog terenskog vozila Zastava NTNovo vojno vozilo proizvedeno u kragujevačkoj fabrici ove nedelje biće testirano u klima komori Tehničkog opitnog centra, ali i na vrlo zahtevnim terenima Deliblatske peščare, Zlatibora i Fruške gore.

  Naime, vojnotehnički institut u saradnji sa privrednim društvom „Zastava TERVO” iz Kragujevca učestvovao je u projektovanju novog terenskog vozila „Zastava NTV”, koje je proizvedeno u kragujevačkoj fabrici.

  Ovo vozilo proizvodi se u dve varijante, kao kombi sa produženom kabinom za prevoz 8+1 lica i teretno vozilo sa kratkom kabinom za transport oruđa i materijala mase do 1,4 tone. Obe varijante su predviđene i za vuču oruđa i priključnih sredstava ukupne mase do 1,7 tone.

  Novo terensko vozilo „Zastava NTV” predstavlja višenamensko funkcionalno vozilo maksimalne nosivosti 7,5 tona (korisne 2,5 tone), koje je izuzev motora, menjača i nezavisnog sistema vešanja u potpunosti proizvedeno u fabrici „Zastava TERVO”.

  Laboratorijska, poligonska i terenska ispitivanja vozila „Zastava NTV”, koje će tokom ispitivanja biti podvrgnuto veoma rigoroznim i zahtevnim testovima, treba da dokaže da su usvojena koncepcija vozila i njegove vučno-dinamičke karakteristike u potpunoj saglasnosti sa postavljenim zahtevima.

   

  Izvor: Pressek

  Foto: Ministarstvo odbrane

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE