Crédit Agricole banka održala vebinar uz prisustvo više od 100 domaćih kompanija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Crédit Agricole banka održala vebinar uz prisustvo više od 100 domaćih kompanija

  Kao deo paketa mera podrške privrednicima za predupređivanje ekonomske krize izazvane pandemijom Korona virusa, Crédit Agricole banka održala je vebinar na kome su prisustvovali predstavnici više od 100 domaćih kompanija. Osnovni cilj ovakvih savetovanja koje Banka redovno organizuje je da privrednicima pruži ekspertsku podršku koja im može unaprediti poslovanje.

  Osim konkretnih podsticaja koji se tiču bankarskih proizvoda i likvidnosti koju Crédit Agricole obezbeđuje a koja je suštinska za nesmetano funkcionisanje privrede, Banka koristi svoju ekspertizu stečenu kroz poslovanje sa 52 miliona klijenata na 47 tržišta širom sveta kako bi domaćim privrednicima obezbedila pravovremene informacije suštinske za razumevanje buduće situacije, što je i bio cilj i poslednjeg vebinara sa temom „Makroekonomska kretanja i trendovi na finansijskim tržištima“.

  “Srbija je u svakom pogledu mnogo spremnije dočekala ovu krizu nego prethodnu 2008. godine, sa relativno niskim učešćem javnog duga u BDP-u, deviznim rezervama na istorijskom maksimumu kao i kontinuirano niskom i stabilnom inflacijom. Pravovremene i koordinirane mere monetarne i fiskalne politike, omogućiće Srbiji da znatno ublaži uticaj pandemije Covid-19 na ekonomiju i da iz predmetne krize izađe uz mnogo blaže posledice nego ne samo zemlje iz regiona, već i većina ostalih evropskih zemalja”, zaključio je Vladimir Đorđević, rukovodilac Sredstava Credit Agricole Srbija i predavač na poslednjem vebinaru.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE