Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

On je DŽENTLMEN GODINE

Ministru zaštite životne sredine Goranu Trivanu svečano je uručeno specijalno priznanje za džentlmena godine, u okviru Regionalne konferencije “Jaka žena” održane u Vrnjačkoj banji.

Uz zahvalnost na ovom jedinstvenom priznanju, Trivan je naglasio da osobine koje krase džentlmene proističu iz lične kulture i vaspitanja, koji su neophodni u stvaranju boljeg životnog okruženja za sve, i očuvanja Srbije u svom njenom bogatstvu, saopštilo je ministarstvo.

“Iako zelene ideje o značaju zdrave životne sredine sve više uzimaju maha i lokalne samouprave se svojim aktivnostima i projektima sve više uključuju u njenu zaštitu, mora se neprekidno imati na umu da neće biti ni turizma, ni privrede, ni istinskog napretka, ukoliko ne poboljšamo stanje životne sredine u Srbiji,” naglasio je ministar.

Specijalno priznanje za džentlmena godine na Кonferenciji u petak uveče dodeljeno je i ambasadoru Arapske republike Egipat u Srbiji Amru Alguvejliju, a dodeljena su priznanja i najuspešnijim kompanijama i menadžerima za protekle dve godine.

Regionalna konferencija “Jaka žena” okupila je istaknute žene iz privrednog, društvenog i javnog života iz čitavog regiona, kao i najviše predstavnike lokalnih samouprava, privrednih komora i turističkih organizacija, s ciljem da podstakne međunarodnu saradnju i podrži osnaživanje žena kao značajne pokretačke snage društva, navedeno je u saopštenju.

Izvor: BIZLife, Agencije

Foto: Beta/Milan Obradović

What's your reaction?

Komentari

  • svedok

    Zasto ne kazete i za" dzentlmenski skandal "organizatora tog dogadjaja,mada se u tekstu ni on ne navodi ali se predstavio najmladjim ucesnicima i radnicama Centra za socijalni rad kao glavni.I oni su ucestvovali u toj "festi" ali i izbaceni jer su seli da rucuaju sa ostalima.Zbog tanjira hrane jednom sedamnaestogodisnjaku je pripretio i da ce doci u skolu da ga pretuce.Dva autobusa sa radnicima Centra i deca u suzama su bila izbacena napolje.Dzenlmenski,nema sta tako da je i sama nagrada devalvirana i bez ikakvog smisla.Sramota.Cija je to manifestacija ?!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE