Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Otići ili ostati u Srbiji – tema 13. Business cafea u Beogradu

Najpopularije druženje malih preduzetnika, Business Café, nastavlja se nakon leta i po 13. put održaće se u Beogradu, u sredu 14. septembra u 18 časova u hotelu Falkensteiner u Novom Beogradu s uvek aktuelnom temom da li otići ili ostati u Srbiji.

Gosti 13. Business Caféa u Beogradu su poznati Lazar Džamić, digitalni strateg poznatih svetskih kompanija i brendova koji je nakon više od 15 godina rada u Londonu napustio Google i vratio se u Srbiju,  Jovana Lea Simić, autorka premium brenda luksuzne hrane Little Blue Pot i Nenad Blagojević, autor popularnog bloga Priče sa dušom. Uz goste preduzetnike, predstavnica Privredne komore Srbije Branislava Simanić gostima preduzetnicima kratko će predstaviti  kako im sve Komora može pomoći, dok će predstavnici Wiener Städtische osiguranja i tvrtke Ambalažerka predstaviti svoj primer uspešne saradnje.

Karte po ceni od 1.000 RSD mogu da se kupe na licu mesta pre početka od 17h.

Očekuje se 150 do 200 malih preduzetnika iz više gradova Srbije  i svih zemalja regiona.  Goste, uz poklone sponzora, očekuje i kvalitetan networking.

Business Café je najpopularnije okupljanje malih preduzetnika u 6 zemalja regiona s dve osnovne poruke – kada pokrećemo i vodimo sopstveni biznis nismo sami i moguće je uspeti i sada i ovde uprkos svemu i svima. Projekat je 2010. pokrenula Kristina Ercegović, preduzetnica, autorka knjige Sam svoj gazda i mentorka mnogih preduzetnika..

Do sada je održano više od 100 evenata i ispričano više od 300 uspešnih preduzetničkih priča, susrete je posetilo oko 10 000 gostiju, a vrednost novih poslova sklopljenih na Business cafe prelazi 10 milijona evra.

Više informacija o celom projektu je na www.businesscafe.info

Izvor: BIZLife

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE