Otvoren novi pogon u pirotskoj fabrici Tigar Tyres

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvoren novi pogon u pirotskoj fabrici Tigar Tyres

  Michelin Group i njena kompanija u Srbiji – Tigar Tyres svečano su otvorili novi pogon valjare čime se ostvaruje pun kapacitet fabrike u Pirotu, zahvaljujući investicionom projektu vrednom 215 miliona evra, koji je započet 2013. godine. Ovim je fabrika povećala proizvodnju na čak 12 miliona putničkih guma godišnje, dok broj zaposlenih iznosi 3.000.

  Primenjena najsavremenija tehnologija obezbeđuje fleksibilan poslovni model koji će se prilagoditi potrebama tržišta. Istovremeno, ona značajno unapređuje proizvodni proces, održavanje, planiranje i upravljanje kvalitetom.

  Svečano otvaranje novog pogona fabrike Tigar Tyres u Pirotu održano je u prisustvu predstavnika Vlade Republike Srbije, predsednika kompanije Michelin za Centralnu i Jugoistočnu Evropu – Erika Feidija, direktora kompanije Tigar Tyres – Gerija Šeidija, lokalnih zvaničnika, poslovnih partnera, medija i zaposlenih.

  Tigar Tyres sada poseduje opremu poslednje generacije, sa potpunom kontrolom procesa potrošnje materijala, energije i tečnosti. Investiranjem u nov, moderan pogon valjare sa tandem tehnologijom prilagođenom za siliku, kompanija je obezbedila uslove koji će osigurati primenu savremenih trendova i ispunjenje zahteva korisnika, što ilustruje istinsku posvećenost klijentima.

   

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE