Otvorene prijave za obrazovni program Compass kompanije Delta Holding i studentskih organizacija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvorene prijave za obrazovni program Compass kompanije Delta Holding i studentskih organizacija

  Kompanija Delta Holding i studentske organizacije otvorile su, drugu godinu za redom, prijave za obrazovni projekat “Compass” namenjen studentima svih fakulteta Univerziteta iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca.

  Mladi ljudi na drugoj, trećoj i završnim godinama studija imaće priliku da, od marta do oktobra ove godine, kroz predavanja i radionice, uče od Deltinih stručnjaka, posete Deltina imanja i fabrike, upoznaju se sa predsednikom i top menadžmentom Kompanije. Tokom programa, učesnici će raditi na projektnom zadatku i studiji slučaja iz oblasti poslovanja Kompanije koje će predstaviti u finalu Compass-a zakazanom za septembar 2020.

  Prijave za program pod nazivom „Pronađi pravi put!” otvorene su od 3. do 16. februara na sajtu compass.rs. Broj mesta je proširen na 100, a selekcija će se sprovoditi na osnovu prijave i intervjua. Još jedna novina od ove godine je mogućnost da se za program prijave student univerziteta iz još tri grada, pored Beograda.

  “Obrazovni program ‘Compass’ pokrenuli smo u martu 2019. zajedno sa Studentskom unijom Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a zbog velikog interesovanja proširili smo prijave i na druge univerzitetske centre. Uspeli smo u nameri da studentima svih fakulteta omogućimo da već tokom studija zakorače u poslovni svet, steknu praktična znanja i vide kako izgleda vođenje biznisa u Srbiji,“ objašnjava direktorka ljudskih resursa Delta Holdinga Monika Pejčić.

  Studenti će tokom obrazovnog programa imati priliku da obiđu imanje “Podunavlje” na kome se nalazi najveći voćnjak u jugoistocnoj Evropi koji posluje u okviru Delta Agrara, salon automobila BMW, kao i fabrike, Yuhor, Danubius i Fun&Fit.

  Osim toga, studenti će slušati predavanja na temu liderstva, timskog rada, strateškog donošenja odluka, upravljanja vremenom, komunikacija i veština pregovaranja, a sve u cilju da ovladaju neophodnim znanjima kako bi, nakon formalnog obrazovanja, spremni zakoračili u poslovni svet.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE