Ovo su NAJPOPULARNIJE app u martu: Suvereno na vrhu je TikTok - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ovo su NAJPOPULARNIJE app u martu: Suvereno na vrhu je TikTok

  Od kada je počela, 2020. godina bila je izuzetno specifična. U Kini se pojavio virus koji je u kratkom vremenskom periodu zarazio na hiljade ljudi.

  Ipak, može se reći da svet nije očekivao da će se virus za samo nekoliko nedelja raširiti na 210 zemalja sveta i zaraziti više od 2 miliona ljudi. Februar i mart bili su meseci kada su donote prve mere, koje su uglavnom bile i ostale bazirane na apelima da se ostane kod kuće.

  U tom periodu građani su nalazili sebi razne zanimacije koje su uglavnom posledica napredne tehnološke ere u kojoj živimo.

  U martu je korišćenje društvenih mreža i ostalih aplikacija značajno poraslo u odnosu na isti period 2019. godine.

  Najtraženija i aplikacija koja se najviše “skidala” u martu 2020. godina je društvena mreža TikTok koja je imala 115,2 miliona instalacija, što je za 98,4 odsto više u odnosu na mart 2019. godine.

  Zemlje u kojima je ova aplikacija najviše puta instalirana su Indija sa 29,5 procenata i Brazil sa 9,4 procenata.

  Druga najtraženija aplikacija prošlog meseca bila je WhatsApp sa skoro 76,3 miliona instalacija, što je 7,7 odsto više u odnosu na 2019 godinu. Zemlje ku kojima je najviše bila instalirana su Indija i Brazil sa 33,4 i 8,5 procenata.

  Zoom, Faceboo i Messenger upali su na listu prvih pet najinstaliranijih aplikacija širom sveta, a koje se ne tiču video igara.

  Na Google Play prodavnici, aplikaciji za Android softvere, redosled je isti, dok je za iOS softvere, redosled nešto drugačiji. Zoom je najpreuzimanija aplikacija širom sveta, na drugom mestu je TikTok, a zatim DinkTalk, Facebook i Youtube.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE