Parking servis "u raskoraku": Na sajtu piše IMA, na šalteru kažu - UKINUTO

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Parking servis “u raskoraku”: Na sajtu piše IMA, na šalteru kažu – UKINUTO

  Iako je Parking servis ukinuo besplatne parking karte za roditelje novorođenčadi, ova usluga i dalje uredno stoji na sajtu ovog javnog komunalnog preduzeća.

  Roditelji beba, starosti do godinu dana, dobijaju besplatne “Bebi parking karte”, koje omogućavaju do 30 sati parkiranja automobila, koji je u vlasništvu podnosioca zahteva, u svim parking zonama u Beogradu. Jedna karta važi do 60 minuta i jedinstvena je za sve zone.

  Ovo, između ostalog, piše na sajtu JKP Parking servisa, uz napomenu šta je sve potrebno od dokumentacije za “Bebi parking kartu”, kao i da se karte izdaju u korisničkom servisu.

  foto: printscreen_Parking servis

  Međutim, iako na sajtu do detalja uredno stoji sve šta je potrebno za ovu uslugu, kao i šta ona podrazumeva, po dolasku u korisnički servis čeka vas informacija da je ova usluga ukinuta, odnosno da se “Bebi parking karta” više ne izdaje.

  Iako (ne)ažurnost javnih službi u Srbiji nije ništa novo, ovakav propust je za svaku kritiku, jer ukoliko roditelj ne pozove da potvrdi da li ova usluga i dalje važi (a zašto bi jer na sajtu ), uzalud prikuplja dokumentaciju i dolazi u korisnički servis.

  Radili tokom vanrednog stanja

  Parking servis je očigledno veoma važan deo društveno-ekonomskog sistema, s obzirom na to da je ovaj servis bez zastoja radio i tokom vanrednog stanja u kojem su mnoge javne firme i institucije obustavile svoje aktivnosti, poput gradskog saobraćaja, obrazovnih ustanova…

  Dnevne karte, odnosno kazne za neplaćen parking su naplaćivane, a radnici Parking servisa su svakodnevno obilazili svoje parking zone po gradu, uprkos preporukama struke da se u cilju zaštite od koronavirusa – ostane kod kuće.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE