Partnerstvo SAS-a i Majkrosofta oblikovaće budućnost analitike i veštačke inteligencije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Partnerstvo SAS-a i Majkrosofta oblikovaće budućnost analitike i veštačke inteligencije

  Korporacija Majkrosoft i kompanija SAS su najavile strateško partnerstvo koje će omogućiti pokretanje svih SAS rešenja u Cloud-u, a što će omogućiti kompanijama da unaprede poslovanje i iskoriste prednosti digitalne transformacije. Kao deo partnerstva, kompanije će prebaciti SAS-ove analitičke proizvode i industrijska rešenja na Majkrosoft Azur kao preferiranog provajdera za SAS Cloud. SAS-ova industrijska rešenja i ekspertiza takođe će doneti dodatnu vrednost korsnicima Majkrosofta u sferama poput zdravstva, finansijskih usluga i mnogobrojnim drugim industrijama.

  “Partnerstvom ćemo pomoći našim korisnicima da ubrzaju rast i pronađu nove načine za pokretanje inovacija širokim setom SAS analitičkih rešenja na Majkrosoft Azur-u”, rekao je Skot Gutrie (Scott Guthrie), izvršni potpredsednik kompanije Majkrosoft za Cloud i vetačku inteligenciju.

  SAS, sa priznatom ekspertizom u analitici, nauci o podacima i mašinskom učenju je strateški partner kompanije Majkrosoft, a zajedno ćemo pomoći kupcima iz više desetina industrija u rešavanju njihovih najkritičnijih i najsloženijih analitičkih izazova.

  Organizacije širom sveta migriraju u cloud kako bi stvorile uslove za inovacije i brže napredovale prema svojim poslovnim ciljevima. Kao deo ove tranzicije, mnogi kupci, poput zdravstvenog sistema Mersi sa sedištem u Sent Luisu, seli svoju SAS analitiku u Azur kako bi poboljšali performanse i ekonomičnost.

  “SAS i Majkrosoft imaju zajedničku viziju – da pomognu klijentima da ubrzaju svoje inicijative za digitalnu transformaciju. Postoji obostrano razumevanje da je ključ u „obogaćivanju“ podataka i poboljšanju života donošenjem boljih odluka”, rekao je Oliver Šabenberger, operativni i tehnički direktor SAS-a.

  Partnerstvo sa Majkrosoftom pruža jednostavniji put do cloud-a, koji daje brži i lakši pristup SAS rešenjima, omogućavajući pouzdane odluke uz pomoć analitike, koje svi, bez obzira na nivo veštine i znanja, mogu da razumeju.

  Partnerstvo se temelji na SAS integracijama kroz Microsoft cloud rešenja za Azure, Dinamics 365, Microsoft 365 i Power Platform i podržava zajedničku viziju kompanije za dalju demokratizaciju AI i analitike.

  Više informacija o partnerstvu pročitajte ovde.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE