Pas ili mačka - kojoj grupi vi pripadate i šta to govori o vama? - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

  Pas ili mačka – kojoj grupi vi pripadate i šta to govori o vama?

  Izbor vašeg kućnog ljubimca dosta govori o vašem karakteru kao i o vašoj karijeri. Mačke i psi se razlikuju na mnogobrojne načine i naravno da će svaka osoba imati svoje preferencije.

  Dakle, da li birate mačke za kućne ljubimce ili pak pse? Evo nekih zanimljivosti u vezi sa tim kako je ovaj izbor povezan sa vašim karakterom i ponašanjem na poslu:

  Mačka

  Vi ste introvertna osoba i najbolje se osećate u sigurnosti i komforu svog doma, zato često birate da radite od kuće. Često ostajete budni do zore i smatrate sebe noćnom pticom. Tada ste i najproduktivniji, pa neretko čekate veče i tek onda kreće vaš radni “dan”. Nemate veliki krug kolega, ali kolege koje imate ne menjate baš tako lako. U velikim kompanijama ste često sramežljivi i zatvoreni prema novim osobama i poznanstvima. Vrlo ste znatiželjni i zanimaju vas nove stvari, ali vas vaša povučenost sprečava u ostvarivanju želja. Vaša razmišljanja su progresivna i nekonvencionalna, što vas ponekad isključuje iz društva. Lako ostajete smireni čak i u najtežim situacijama

  Pas

  Osobe koje više vole pse su ekstrovertne. Volite da se družite i uglavnom ste viđeni u velikim grupama ljudi i vrlo ste aktivni. Volite da provodite vreme u prirodi, jer žudite za avanturama i otkrivanjem novih stvari. Obožavate putovanja i volite da istražujete. Teško se zadržavate na jednom meestu i uvek ste u pokretu, zbog toga često menjate posao. Trebaju vam kolege jer volite timski rad, kao i posao koji je dinamičan, tako da ne može da vam dosadi. Iako ste samostalni, ponekad se osećate usamljeno i tražite potvrdu drugih ljudi. Imate samopouzdanja, a na svim projektima izabrani ste za vođu tima. Ne odustajete lako od svojih ciljeva i fokusirani ste na uspeh – i na privatnom i na poslovnom planu.

  Izvor: BIZLife/Strani mediji

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE