Penzioneri se raduju u novembru, javni sektor do kraja godine

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Penzioneri se raduju u novembru, javni sektor do kraja godine

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio je da će u novembru penzioneri dobiti povišicu, a da će do kraja godine biti povećane plate u javnom sektoru.

  Prema rečima predsednika, to je moguće jer je stanje u republičkom budžetu bolje nego što je bilo planirano.

  “Na kraju jula suficit u budžetu je 49,1 milijarda dinara, a bio je planiran deficit od 16,7 milijardi”, kazao je on.

  Istakao je da država sve obaveze plaća na vreme.

  “Rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) na kraju prvog polugodišta je 4,6 odsto, po čemu je Srbija medju prvih pet evropskih zemalja”, kazao je Vučić.

  Kako je dodao, takvi rezultati mogli su da budu postignuti posle teških fiskalnih mera i ozbiljnog i odgovornog pristupa vlasti u Srbiji.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Mučenik

   SVAKODNEVNA ZABAVA PENZIONERA I ΛV Juče stigla je vest da će penzije biti povećane od novembra meseca. Ovakva vest stiže maltene svake nedelje od početka godine, a danas stigla vest da će od oktobra ili novembra biti ukinut Vučićev zakon otimanja penzije. Takođe, najavljuje se penzionisanje bez dovoljnog radnog staža. Više od milion i dvesta penzionera imaju penzije niže od 200 evra i dosta njih se žale da nemaju ni za kesu, a od Vučića i Vlade su dobili korpu. Njima će se pridružiti i ovi bez dovoljnog staža. Čime će sutra da obraduju penzionere? O vraćanju otete penzije, koja se smatra za stečeno imovinsko pravo za sada ni reči, jedino Krkobabić, onako poltronski prema šefu i idiotski, se zahvalio penzionerima. Ako je suficit budžeta toliko jak, a hvalite se od Nove godine, što niste povećali plate i penzije mnogo pre no što najavljujete. Penzioneri nisu ovce, a šišate ih.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE