Pitanje svih pitanja – šta posle DRUŠTVENIH MREŽA? - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

  Pitanje svih pitanja – šta posle DRUŠTVENIH MREŽA?

  Osnivač Content Instituta Joe Pulizzi izajvio je da dolazi vreme kada se marketing industrija mora zapitati – šta posle društvenih mreža.

  “Problem privatnosti i nekontrolisano odlivanje podataka uticaće na to da će se sve teže dolaziti do lojalne publike i zato nam je potrebno da dobro razmislimo koji je to sadržaj koji proizvodimo”, rekao je Pulizzi na CMWorld konferenciji u Klivlendu koja okuplja stručnjake iz oblasti content marketinga iz celog sveta.

  Prema njegovim rečima, jedino publika koja vam da saglasnost da komunicirate sa njom je sigurna i vredna publika.

  “A da bi vam bilo koja publika bila naklonjena morate da joj date dodatnu vrednost vašom komunikacijom”, smatra Pulizzi.

   

  Vašington post i native advertajzing – tekstovi za tri bitne javnosti

  Vašington Post poslednjih godina intenzivno radi na razvoju sosptvenog content marketinga, zbog čega su razvili poseban Brand studio koji se bavi native advertajzingom.

  To je deo kompanije koji je enormno porastao u poslednje dve godine a sarađuju sa brendovima kao što su Bank of America, JP Morgan, Paramaunt, Audi, Dell i drugi.

  Annie Granatstein, koja vodi Brand studio, izjavila je na konferenciji  da su u Vašington postu opčinjeni podacima i da svaki svoj projekat počinju istraživanjem, što spoljnim, što onim koji rade njihovi novinari.

  Native tekstove pripremaju za tri bitne javnosti: opinion lidere, biznis zajednicu i za potrošače.

  “Ono što je meni bilo najzinimljivije je informacija da čak i jedan Vašington Post koristi influencere za promociju svojih tekstova i video priča. Sve njih okupili su u Community of experts i za različite teme koriste njihove ekspertize, ali osnovni uslov za to koga će odabrati je njihov uticaj na društvenim mrežama”, izjavio je CEO Represent Sistema Borislav Miljanović koji je jedan od učesnika konfrencije u Klivlendu.

  Dok očekujete nove informacije iz Klivlenda, pročitajte utiske našeg specijalnog izveštača:

  https://www.bizlife.rs/biznis/marketing/klivlend-je-ovih-dana-epicentar-kreativaca-kuda-ide-content-marketing/

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE