Planinka zapošljava najnerazvijeniji deo Srbije: Rešenje za 50, biće još 150

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Planinka zapošljava najnerazvijeniji deo Srbije: Rešenje za 50, biće još 150

  Preduzeće Planinka iz Kuršumlije najavilo je zapošljavanje 150 radnika u naaredne dve godine za potrebe rada i razvoja Lukovske i Kuršumlijske banje.

  Planinaka je ove nedelje u stalni radni odnos zaposlila 50 radnika, a reč je o lekarima, diplomiranim ekonomistima, inženjerima, konobarima, medicinskim sestrama, terapeutima i sobaricama a u sklopu priprema za rad u novom hotelu u Lukovskoj banji.

  “Ovo je samo prva faza prijema radnika. Očekuje se zapošljavanje u naredne dve godine još oko 150 radnika (za Lukovsku i Kuršumlijsku banju). Planinka konstantno ulaže u razvoj ljudskih resursa tako da nije iznenađenje što su primljeni radnici više od godinu dana unapred. Svi oni su upućeni na dodatnu edukaciju u Prolom i Lukovsku Banju kako bi spremni dočekali otvaranje novog hotela u Lukovskoj Banji”, navodi menadžment.

  Dodaje se da je Planinka već poznata u Srbiji o brizi o radnicima, njihovim edukacijama, putovanjima. “Poznat je primer pravljena svadbi za radnike koji žele da se ožene ili udaju i nastave da rade i žive u Lukovskoj Banji”, saopštio je menadžment Planinke.

  Planinka posluje u izrazito nerazvijenom delu Srbije a ponose se rezultatima poslovanja preduzeća za proizvodnju vode i upravljanjem u Prolom i Lukovskoj banji. Nedavno su postali vlasnici i devastirane Kuršumlijske banje.

  Izvor: Topličke vesti

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE