Počinje novi ciklus obuka za MS Office programe

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počinje novi ciklus obuka za MS Office programe

  U toku marta “Code by Comtrade” Centar za IT Specijalizaciju počinje novi ciklus MS Office obuka za poslovne klijente, a rok za prijave je 15. februar.

  Kroz tu visoko-primenjivu obuku, kako je saopšteno, pomažu polaznicima da na što jednostavniji način unaprede poslovne procese, brže i efektivnije pripremaju prezentacije, izveštaje, analize, obračune, kao i da savladaju još mnogo drugih korisnih funkcija koje MS Office programski paket nudi, i to kroz rad kroz konkretne primere iz prakse.

  Rukovanje MS Office programima ne spada nužno u programerske veštine, ipak, vladanje ovim široko prihvaćenim programima i te kako utiče na performanse u poslovnom okruženju.

  Bilo da se radi o upravljanju Word dokumentima za pisanje dopisa i izveštaja, svemoćnom Excelu za rukovanje i analizu brojnih podataka, ili Power Point-u kao pomoći prezentacijama, mnogi korisnici tek na početku obuke shvate koliko mali procenat raspoloživih funkcija su u ovim programima koji su im na raspolaganju su koristili.

  Obuke vode visoko-kvalifikovani predavači sa bogatim iskustvom, koji kroz rad sa malim grupama posebnu pažnju poklanjanju konkretnoj problematici sa kojom se polaznici suočavaju svakodnevno u svom radnom okruženju.

  Obuke iz MS Office paketa se nude se u srednjem ili/i naprednom nivou, tako da za svakog polaznika postoji ponešto zanimljivo.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE