POLEĆE 12 novih linija sa KONSTANTINA

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  POLEĆE 12 novih linija sa KONSTANTINA

  Sa Aerodroma “Konstantin Veliki” u Nišu kreće dvanaest novih linija ka evropskim zemljama, a posle dužeg vremena sa niškog aerodroma leteće domaća avio-kompanija.

  Za putovanje do deset evropskih gradova, tokom prvih pet meseci ove godine usluge niškog aerodroma iskoristilo je nešto više od 135 hiljada putnika.

  Očekuje se da će ih ubuduće biti više, jer od polovine jula kreće dvanaest novih linija, a karte su već uveliko u prodaji.

  https://www.bizlife.rs/biznis/poslovne-vesti/nkd-konstantin-gubi-i-novac-i-putnike/

  “Ja mislim da je najjeftinija destinacija Tivat, ali i Ljubljana je jako povoljna. Tu se cene kreću, već povratna karta za nekih pedesetak evra može da se nađe”, kaže turistički radnik Sanja Božilov.

  Na aerodormu je, kažu, sve spremno za povećan obim posla, a linije su izabrane na osnovu potreba dijaspore i interesovanja turista, ali i na osnovu potreba potencijalnih investitora i poslovnih partnera. Otud najviše polazaka za Nemačku.

  “Analizirali smo prisustvo stranih kompanija u regionu jugoistočne Srbije, njihova sedišta, i fabrike u ostalim državama u Evropi i pokušali da obezbedimo do tih destinacija veze, jer smatramo da ćemo na bazi pozitivnih iskustava kompanija koje su već prisutne u regionu, moći efikasnije da radimo na privlačenju novih investitora”, kaže Milan Ranđelović iz Kacelarije za lokalni ekonomski razvoj Niša.

  PR aerodroma Niš Ivanka Stanisavljević kaže da je čitav tim sa velikim ushićenjem spreman za doček prvog aviona kompanije Er Srbija koji će sleteti petnaestog jula.

  Uz to, i poziv turističkim agencijama da iskoriste blizinu aerodroma i ogranizuju čarter letove bar tokom letnje sezone, jer trenutno nema letova ni do jedne od mediteranskih zemalja.

  Izvor: RTS

  Foto: Konstantin Veliki

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE