Policija i dalje u fondaciji "Podrži život": Sada ispituju nabavku toalet papira - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Policija i dalje u fondaciji “Podrži život”: Sada ispituju nabavku toalet papira

Glumac i predsednik Upravnog odbora fondacije “Podrži život” Sergej Trifunović objavio je na Tviteru da se kriminalistička policija i dalje nalazi u prostorijama fondacije i  ispituje njeno poslovanje.

„Ako vas interesuje, kriminalistička policija za organizovani kriminal je još uvek u prostorijama fondacije “Podrži Život”. Trenutno je jako sumnjiva nabavka toalet papira i kafe za potrebe kancelarije koja je proknjižena, ali Bože moj, naš knjigovodja ne zna gde su računi“, napisao je Trifunović na Tviteru.

Pre 20 dana po nalogu Višeg javnog tužilaštva, a po tužbi Maria Spasića započeta je istraga u fondaciji “Podrži život”.

Pojedini mediji pisali su danima da ta fondacija uplaćuje novac u investicioni fond i to predstavljali kao nelegalnu aktivnost, dok je Trifunović rekao da je stvar legalna i da su novac u investicioni fond uplaćivali po Zakonu o fondacijama. Trifunović je naveo i da je finansijska inspekcija ispitivala investicioni fond u koji je fondacija “Podrži život” ulagala novac.

Trifunović je nadležne organe da ispitaju rad fondacije.

“Evo, četiri i po godine koliko fondacija postoji, ni jedan organ nije ušao da ispita rad fondacije, a ja ih stalno pozivam. Znači ja jedva čekam da se to desi, ja ću lično da im kuvam kafe i donosim ćaletovu rakiju, ako treba, nateraću majku i da spremi sarme za gospodu iz nadležnih organa koji će da utvrde ikakve, pod znacima navoda, nepravilnosti…Jedino nepravilno što će naći u fondaciji je jedna slika koja visi ukrivo.“

…izgleda da je i toalet papir problem…

Izvor: BIZLife

Foto: Screenshot

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE