Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Fiat Srbija traži mlade inženjere

    Kompanija Fiat Automobili Srbija raspisala je konkurs za talentovane mlade inženjere sa fakultetskom diplomom iz mašinstva, elektrotehnike, tehnike i informatike koji će biti u prilici da postanu deo Talent pool programa.

    Zahvaljujući ulaganju kompanije u Talent pool program odabrani kandidati imaće priliku da prođu intenzivne i sveobuhvatne obuke i treninge, kao i da dobiju zaposlenje u kompaniji. Svi koji žele da konkurišu neće morati da poseduju prethodno radno iskustvo, a prednost će dobijati kandidati sa odličnim poznavanjem engleskog jezika i organizacionim sposobnostima.

    „Prilikom traženja novih mladih talenata bitno nam je da budu fleksibilni, kao i da imaju  jak osećaj odgovornosti. Veoma polažemo na timski rad, jer je on za uspeh kompanije od izuzetne važnosti, ali ćemo od kandidata, takođe, tražiti da na pravi način komunicraju sa kolegama i poslovnim partnerima. S druge strane, naš tim stručnjaka će im preneti znanje i iskustvo prikupljeno širom sveta i ujedno im omogućiti da nastave tradiciju uspešnog poslovanja i inovacija dugu više od 100 godina“, izjavila je Neda Sagić, menadžer organizacionog razvoja, sektora ljudskih resursa kompanije FAS.

    Konkurs traje do 15. juna 2013. godine do kad svi zainteresovani mogu poslati svoju radnu biografiju na engleskom jeziku na adresu  http://www.fiatsrbija.rs/posao.

    Dodatne informacije mogu se pronaći i na sajtovima Infostud i Najstudent, a samo će odabrani kandidati biti kontaktirani.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE