Delta Holding raspisao konkurs za zapošljavanje mladih i talentovanih

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Delta Holding

Delta holding iz Beograda danas je saopštio da je raspisao konkurs za zapošljavanje mladih talentovanih ljudi, koji je otvoren do 4. juna.

Navedeno je da će ta kompanija u narednom periodu širiti svoje poslovanje i razvijati projekte od strateškog značaja u Srbiji, zemljama regiona i Evropskoj uniji i da zbog toga raspisuje “Vanredni konkurs za vanredne ljude”.

Zainteresovani mogu da se prijave isključivo putem interneta, na sajtu www.mladilideri.rs. Konkurs je namenjen diplomcima i apsolventima svih fakulteta.

Kandidati koji prodju proces selekcije i postanu “mladi lideri” tokom godinu dana trajanja programa stiču radno iskustvo kroz tri rotacije u različitim članicama Delta holdinga.

Promenom radnog mesta na svaka četiri meseca kandidati stiču bolji i potpuniji uvid u celokupno poslovanje, a pomoć im pružaju iskusnije kolege u ulozi mentora, navedeno je u saopštenju.

Delta organizuje program zapošljavanja mladih talenata bez radnog iskustva od 2012. godine i do sada se prijavilo skoro 14.000 ljudi, a 107 kandidata je zaposleno u toj kompaniji.

Izvor: Beta

Foto: Delta Holding

Komentari 3

 1. Naucnik - Ph.D.

  Na svaka 4 meseca? Sto znaci da ce davati ugovor o privremenim i povremenim poslovima. Dakle nekada su placali zaposlene 50-70 hiljada da rade papirologiju, a sada za 20-25 hiljada daće mladima, da rmbače sa njihovom papirologijom i telefonskom centralom, kao i kukanje i cimanje stanovnistva u raznim aneketama. Lagace ih kako ce dobiti posao, a niko nikad nece dobiti posao, vecinja njih ce posle par rotacija cim se odradi posao koji se nagomilao tokom godina raspustice decurliju sa megatrenda. Naravno angazovace samo plavusice i izfeminizirane muskarce koje nose uske pantalone da im budu robovi za 20 hiljada. Pritom vecina njih će samo volontirati i ni tih 20 hiljada videti nece. Zašto nisu napisali kolike su plate? Čak 90% koje angazuju biće menazeri i lažni pravnici koji su kupili diplome na Megatrentu, Mefu, Uniuonu. A sta je sa onima koji su zavrsili Univerzitet u Beogradu? Gde oni rade? Ko ce njih zaposliti? Gde rade nasi fizicari, hemicari, matematicari, geografi, bilozi, arhitekte? Gde??? Sede po strankama i lepe plakate, cekaju bolje sutra, dok ih ovakve kompanije unistavaju. Srbiju treba rasformirati, ugasiti, pa da se lepo svi razbezimo po svetu.

  Naucnik – Ph.D.

  • Jelena

   Svaka čast na komentaru!

 2. Armagedon

  Radio samkod njih i pomagao nekolicini koji su bili mladi lideri. Sve bajno i zvaka je savrsena na intervjuu. Deca rade sve i svasta, najvise papirologiju kako je naveo Naucnik, i naravno kada dodje vreme da dobiju Ugovor daju im 25hiljada. Pa kakvi su to lideri kada ih lazete od pocetka, prave budale od njih za vreme trajanja lidersrva i na kraju ih sutnu?? Ti ljudi nema sta da nauce i da lideruju bilo cime. Samo lazno predatavljanje Holdinda i obicno robovanje, ucenje dece da budu “laznjaci” sutra gde god da odu.